Je eigen laadpaal thuis of op je werk

Thuis, op kantoor of onderweg. Met ZonneLaden ben je verzekerd van een volle accu wanneer jij het nodig hebt. En waar je je elektrische auto ook oplaadt, met de ZonneLaden-laadpas maak je altijd gebruik van 100% Nederlandse zonne-energie. Zo ga je altijd vol goede energie de weg op.

Met een goed gevoel op weg

Met je eigen laadpaal en een ZonneLaden-pas profiteer je van

  • Altijd 100% Nederlandse zonne-energie
  • Publiek laden op 70.000 plekken in Europa
  • Abonnement afgestemd op jouw situatie
  • Transparante prijsstelling

Zo doen we dat

Online intake

Aanvraag gedaan? Dan nemen we snel contact met je op. Jij en onze specialist bepalen welke oplossing het beste bij jou past.

Het beste plan

Na het gesprek ontvang je de offerte, afgestemd op jouw situatie en wensen.

Let's go

Akkoord? Fantastisch. Binnen een paar weken heb je je eigen laadpaal thuis of op het werk. Op weg naar veel duurzame kilometers!

Elektrisch rijden in een stroomversnelling

Elektrisch rijden is zuiniger, slimmer, stiller en bovenal bijzonder comfortabel. Maar weet je wat het mooiste is? Met je eigen laadpaal, thuis of op het werk ben jij altijd de baas over je energie.

Iedereen een duurzaam privé tankstation, dát is pas 21e-eeuws. En ben je wel een keer lang onderweg en wil je toch publiek laden? Geen probleem. Met de ZonneLaden-pas geef jij je rit op meer dan 70.000 laadpunten in Europa energie.

Áltijd verzekerd van duurzame zonne-energie

Zelf zonnepanelen thuis of op het werk? Goed bezig. Dan laad je elke dag met een goed gevoel je accu duurzaam op. Heb je ze (nog) niet? Ook dan ben je bij enie.nl verzekerd van een duurzame laadbeurt. Met de ZonneLaden-pas tank je gegarandeerd 100% Nederlandse zonne-energie, die we opwekken op grote zonnedaken door het hele land.

Veelgestelde vragen

We laten geen vraag onbeantwoord.

ZonneLaden

Een elektrische auto heeft een accu die je moet opladen. De actieradius is het aantal kilometers dat je kunt rijden met een opgeladen accu. Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals je snelheid, rijstijl, heuvels of bergen en de buitentemperatuur.

Een rustige rijstijl, een beperkte constante snelheid en een voorverwarmde auto in de winter zorgen voor een grotere actieradius. Daarnaast wordt het netwerk van openbare laadpalen in Nederland en Europa snel uitgebreid waardoor er altijd een laadpaal in de buurt is.

Waar je je elektrische auto oplaadt (thuis, op de zaak of onderweg) maakt een enorm verschil in kosten. Thuis op op de zaak ben je altijd het voordeligst uit. Door de snelle toename van de hoeveelheid elektrische auto’s in Nederland verhoogt daarnaast de druk op publieke laadpalen, zeker in de spitsuren. Met je eigen laadpaal ga je opgeladen op weg en ben je niet afhankelijk van openbare laadpunten.

Wij grijpen de uitdagingen van de energietransitie met beide handen aan om met zijn allen zo snel mogelijk te kunnen genieten van goedkope, klimaatneutrale en decentrale energie. Wij zijn er om voor jou altijd een passende oplossing te vinden. Zakelijk of particulier, wel of geen eigen zonnepanelen. We staan voor je klaar.

Als enieaan maak je deel uit van een snel groeiende community van huishoudens en bedrijven die zich inzetten voor een 100% duurzame toekomst.

Voor het opladen van je elektrische of hybride auto gebruik je een laadpaal en een laadkabel. Wanneer je thuis wilt opladen, heb je een eigen parkeerplaats nodig of kun je gebruik maken van een openbaar laadpunt in de buurt. Wij verzorgen het hele traject voor jou. Van offerte tot en met de installatie bij je thuis.

Zakelijk of privé, huren of kopen. Met ZonneLaden kies je wat het best bij jou past. Slimme laadpunten zorgen voor een eenvoudige verrekening van de laadkosten. Heb je meerdere elektrische auto’s in jouw wagenpark, dan bieden wij je een laadoplossing op maat.

Onderweg kun je terecht bij publieke laadpunten of snel- laadstations. De laadtijd is afhankelijk van het laadvermogen, wat per laadpunt en type auto kan verschillen.

Onze laadpaal voor thuis heeft een standaard laadvermogen van 11 kW. Een auto met een accucapaciteit van 58 kW kan hiermee in zes uur volledig worden opgeladen. Tijdens het opladen wordt loadbalancing toegepast, zodat je zonder problemen meerdere zware apparaten tegelijk kunt aanzetten. Via de ZonneLaden-laadpas en het slimme thuislaadpunt worden de laadtransacties bijgehouden.

Onderweg kun je met de ZonneLaden-laadpas bij ruim 70.000 publieke en snellaadpunten terecht, verspreid over heel Europa. Je kunt kiezen voor vaste tarieven per kWh voor standaard en snel laden of je betaalt de tarieven van de exploitant van het laadpunt. 

Rijden met een elektrische auto is een stuk schoner dan rijden met een conventionele auto met verbrandingsmotor. Waarom precies? De belangrijkste reden is dat een elektrische auto tijdens het rijden geen CO2 en stikstof uitstoot en je fijnstofuitstoot fors afneemt.

Er zijn nog veel elektrische auto’s die opgeladen worden met grijze stroom uit kolen, olie en gas. Wij kiezen er met ZonneLaden voor om uitsluitend zonne-energie te leveren afkomstig van onze eigen zonnedaken in Nederland. Zo ben je altijd 100% verzekerd van een duurzame rit.

 

Load More

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vervuilend rijden is bijna verleden tijd. Ben je net als wij klaar voor een duurzame toekomst? Vul hier je gegevens in, dan nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Onze adviseurs zitten voor je klaar.
Bel voor meer informatie naar 085-401 7000