Duurzaam investeren en direct besparen

Bereken jouw voordeel met de ZonneConfigurator

Goed nieuws! De gemeente Zwolle heeft groen licht gegeven voor een duurzaam initiatief in de wijken Stadshagen en Westenholte. Twee prachtige wijken aan de rand van de stad, waar nieuwbouw en ‘groen’ samengaan. Het concept Zwolle doet Groen wordt hier binnenkort gelanceerd. Onafhankelijk, maar vooral zonder commerciële doelstellingen en winstoogmerk. We willen bewoners helpen om te verduurzamen, door gezamenlijk over te stappen op zonnepanelen, te kiezen voor een groendak en thuis te investeren in isolatie. Zwolle doet Groen biedt de financiële prikkel om dat in de praktijk interessant te maken voor zoveel mogelijk mensen. Doe je mee?

Meer weten over de mogelijkheden voor een groendak? Bezoek de website van Stadshovenier Zwolle.

Hoe werkt het

Met de huidige energieprijzen is de terugverdientijd op zonnepanelen nu nóg korter. Stap net als duizenden Zwollenaren over op zonnepanelen. Speciaal voor inwoners van Stadshagen en Westenholte. Doorloop vrijblijvend onze ZonneConfigurator en ontdek wat jij komend jaar al kunt besparen.

Prijs berekenen zonnepanelen

Onze online ZonneConfigurator is super handig. Op basis van je jaarlijkse stroomverbruik en het gekozen aantal zonnepanelen geven we je direct een indicatie van de opbrengst. Jouw €250 cashback wordt automatisch verwerkt en is zichtbaar in de laatste stap.

Zonnepanelen in Zwolle

Zwolle is volop in beweging. Er worden tal van initiatieven ontplooit om de stad in de volle breedte groener te maken. Zwolle doet Groen is hier een goed voorbeeld van. Een initiatief dat al eerder neerstreek in Zwolle, en met veel enthousiasme werd ontvangen door bewoners uit de deelnemende wijken. Maar de gemeente doet meer. Zo heeft Zwolle inmiddels Europa’s grootste eiland met zonnepanelen, gelegen op de Bomhofplas. Met bijna 1.200 zonuren per jaar in Zwolle is dit de ideale plek om veel duurzame energie op te wekken én te besparen op de energierekening. Een aantrekkelijk één-tweetje.

Energiebespaarlening

Wist je dat je voor het kopen van zonnepanelen een energiebespaarlening kunt aanvragen? Deze is beschikbaar woningeigenaren en VvE’s. Met de lening kan je tegen gunstige voorwaarden geld lenen om de zonnepanelen te financieren. Ook kan je combineren, bijvoorbeeld wanneer je naast zonnepanelen ook wilt investeren in isolatie of een warmtepomp. Je betaalt een vaste rente, welke overigens fiscaal aftrekbaar is, met een vooraf afgesproken looptijd van 7, 10 of 15 jaar. Voor een leenbedrag vanaf 20.000 euro geldt een alternatieve looptijd van 20 jaar. Wij kunnen je helpen bij het aanvragen van de energiebespaarlening.

Voordelig in 3 stappen naar zonnepanelen

Vrijblijvend adviesgesprek

We vertellen je alles dat je wilt weten over zonnepanelen.

Op maat gemaakte offerte

We zorgen voor een offerte op maat, passend bij jouw wensen. Dankzij Zwolle doet Groen krijg je €250,- cashback, dit is automatisch verwerkt in de offerte.

Tevreden met het aanbod?

Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Binnen enkele weken geniet jij van alle voordelen van zonnepanelen.

Zonnepanelen in Zwolle

Meer weten? We hebben alvast een aantal vragen voor je beantwoord.

  • Hoe weet ik of mijn dak geschikt is?

  • Is zonnepanelen huren niet duurder dan kopen?

  • Kan ik zonnepanelen op een garage, schuur of tuinhuis plaatsen?

  • Moet je zonnepanelen schoonmaken?

  • Waarom enie.nl?

  • Waarom zou ik kiezen voor 100% zelfvoorzienend?

  • Wat doet de omvormer?

  • Wat brengt een zonnepaneel op?

Contact opnemen

Wil je als inwoner van Zwolle gebruik maken van de actie van Zwolle doet Groen? Leuk! Gebruik de configurator om je voordeel te berekenen. Nog meer weten? Neem dan contact op met onze adviseurs, uiteraard vrijblijvend! Bellen kan op 085 401 7000.