Nu kan iedereen overstappen op zonne-energie

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om duizenden euro’s te investeren in zonnepanelen. Wij willen deze drempel wegnemen. Daarom plaatsen we gratis de zonnepanelen en betaal je een maandbedrag op basis van de opgewekte stroom. Het leuke? Deze prijs ligt gemiddeld lager dan de stroomprijs van de traditionele energieleveranciers. Maar daar blijft het niet bij. Na 15 jaar zijn de zonnepanelen namelijk van jou en kun je nog minimaal 10 jaar gebruik maken van gratis stroom.

ZonneSparen uitgelegd

Wij doen al het werk

Wij plaatsen kosteloos de zonnepanelen. Voor een periode van vijftien jaar verzorgen wij alle service en onderhoud. Gaat er iets kapot? Dan vervangen wij het. Valt de opbrengst tegen? Dan denken wij mee voor een oplossing. Je betaalt alleen voor de hoeveelheid opgewekte stroom.

Samen monitoren we de opbrengst

Met ZonneHuren betaal je alleen een maandbedrag op basis van de opgewekte stroom uit de zonnepanelen. Samen kunnen we deze stroomopbrengst bekijken via onze app. Is de opbrengst minder dan dat wij hebben berekend? Dan betalen wij het verschil bij. Wek je meer op dan verwacht? Dan is dit pure winst voor jou.

Jij bespaart

Waarbij de traditionele energieprijzen stijgen ligt je maandbedrag bij enie.nl vast. Veelal betaal je gelijk minder dan je huidige stroomprijs. Oftewel, direct besparen, zonder investering.

Maar daar blijft het niet bij. Na 15 jaar zijn de zonnepanelen volledig van jou en kun je nog zeker tien jaar van de stroomopbrengst genieten zonder ook maar iets te betalen. Zo maken we zonne-energie voor iedereen mogelijk.

In 3 stappen naar zonne-energie

Inschrijven

Binnen 3 dagen nemen we contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken en plannen we een adviesgesprek in.

Webcam Adviesgesprek

Het adviesgesprek zal op afstand plaatsvinden. Zo komt er niemand over de vloer. Slim, vrijblijvend en toegankelijk.

Installatie

In de meeste gevallen worden de zonnepanelen binnen één dag geïnstalleerd.

We werken 21e-eeuws. Daarom adviseren we je volledig online. Tijdens het gesprek wordt er contact gemaakt door middel van schermdeling en webcam.

Gewoon benieuwd naar de kosten? Bekijk hieronder een schatting van het maandbedrag.

 
kWh
 
p/mnd
Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?