Steeds meer huishoudens in Tilburg kiezen voor zonnepanelen. Waar in 2017 nog slechts 5.000 zonnepaneel installaties waren geplaatst, daar is dat aantal in 2021 gestegen naar zeker 14.000 installaties. Een exceptionele groei van 175%. Zonnepanelen vormen een kostenbesparende en duurzame keuze voor de toekomst. Ben je op zoek naar een regionale leverancier van zonnepanelen? Dan zit je bij enie.nl op de goede plek. Onze installateurs zijn bekend in de regio en zijn dus altijd in de buurt te vinden, zowel voor, tijdens als na de installatie van jouw zonnepanelen. Benieuwd wat jij kunt besparen?

Geld besparen met zonnepanelen

Alle voordelen van zonne-energie

Het is top-of-mind bij veel huishoudens en bedrijven: inzetten op duurzaamheid. Logisch, want de energiemarkt is grillig en prijzen zullen nog wel even hoog blijven. En dus gaat men op zoek naar slimme oplossingen om direct het eigen energieverbruik te laten dalen en evenredig geld te besparen. In de keuze voor energiebesparende maatregelen is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen comfort en een snelle terugverdientijd. Naast zonnepanelen kan men zodoende ook overwegen het huis te isoleren. 

Zonnepanelen hebben een belangrijk voordeel ten opzichte van andere energiebesparende mogelijkheden: de terugverdientijd is erg kort. Het betekent niks minder dan dat je de investering in zonnepanelen er snel weer uit hebt. Zeker nu de salderingsregeling is verlengd en je dus tegen hoge tarieven stroom kunt terugleveren aan het net, is het aantrekkelijk om zonnepanelen te kopen of huren.

ZonneConfigurator: binnen één minuut weten wat jij gaat besparen

Energie wordt duur betaald. Het behoeft geen nadere uitleg dat je om die reden snel wilt kunnen schakelen. Waar je bij de meeste installatiebedrijven voor zonnepanelen te maken hebt met een lange wachttijd, daar profiteer je bij enie.nl nog altijd van de snelste levering, waarbij we de hoogste kwaliteit altijd op 1 zetten. Heb je geen tijd te verliezen? Bereken alvast je terugverdientijd in onze ZonneConfigurator. Binnen één minuut weet je wat jij gaat besparen op basis van je adres, jaarlijkse verbruik en situatie op het dak. Wel zo makkelijk.

Prijs berekenen zonnepanelen

In drie stappen weet jij alles over je toekomstige energiebesparing. Vul je stroomverbruik in, kies voor kopen of huren en ontdek wat er mogelijk is.

Voordelen van zonnepanelen in Tilburg

Stap samen met 110.000 huishoudens in Tilburg over op 100% groene en schone zonne-energie. Een lucratieve investering in de toekomst, waardoor je nog zeker 30 jaar optimaal profiteert van alle voordelen.

 • Minder afhankelijk van het energienet
 • Minder gevoelig voor prijsstijgingen energie 
 • Op duurzame wijze geld besparen 
 • Extra voordelig dankzij btw-teruggave 

Lange tijd is Tilburg, als onderdeel van de 10 grootste Nederlandse steden, koploper geweest in het aantal zonnepanelen per inwoner. Daarnaast is Brabant van oudsher een provincie waar zonne-energie een prominente rol speelt. Dankzij de veelzijdige mogelijkheden bij enie.nl kan óók jij vandaag al overstappen op zonnepanelen. Bereken je voordeel en ervaar de voordelen bij jou thuis.

Hoe wij jou helpen aan de beste zonnepanelen

Vrijblijvend in gesprek

Onze adviseurs vertellen je graag meer over de uitkomsten van de ZonneConfigurator.

Persoonlijke offerte

Op basis van jouw wensen maken we een offerte op maat.

Tevreden met het aanbod?

Dan zetten we alles in gang. Binnen enkele weken liggen de zonnepanelen op jouw dak!

Zonnepanelen zakelijk

Voor de zakelijke markt beschikken we eveneens over een groot aantal unieke concepten om zonne-energie toegankelijk en rendabel te maken. Voor bedrijven met een eigen elektrisch wagenpark hebben we MKB ZonneLeasen. Duurzaam, zeer rendabel en geen investering of subsidie vereist. Ook kunnen bedrijven ‘gewoon’ kiezen voor zakelijk zonnepanelen kopen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Ontdek alles over zonnepanelen voor de zakelijke markt.

Een antwoord op al jouw vragen

Omdat we onze klanten graag in het zonnetje zetten.

 • Hoe weet ik of mijn dak geschikt is?

 • Hoe werkt de btw-teruggave?

 • Kan ik beter huren of kopen?

 • Is zonnepanelen huren niet duurder dan kopen?

 • Moet je zonnepanelen schoonmaken?

 • Wat brengt een zonnepaneel op?

 • Waarom enie.nl?

Wil je meer weten?

Zonnepanelen in Tilburg: altijd een goede, rendabele en duurzame keuze. Wil je meer weten over onze aanbod? Bel ons op 085 401 7000