De zonne-energie totaaloplossing voor het mkb

Met MKB ZonneLeasen wek je met je bedrijf je eigen zonne-energie op, sla je het op in accu’s en laat je je wagenpark 100% duurzaam rijden met je eigen laadpalen. Duurzaam, met hoog rendement en helemaal klaar voor de toekomst. En altijd zonder investering of benodigde subsidie.

Nog geen accu of laadpalen nodig? Geen probleem. Met MKB ZonneLeasen kies je zelf wat het best bij jouw onderneming past.

Je hebt over MKB ZonneLeasen gehoord of gelezen via:

Klaar voor een zelfvoorzienende, decentrale toekomst

Het complete MKB ZonneLeasen-pakket bestaat uit:

  • Zonnepanelen op je bedrijfsdak zonder investering
  • Laadpalen voor je elektrische wagenpark
  • Accu’s voor de opslag van je zonne-energie
  • Aanvullend 100% zonne-energie van Nederlandse daken

Zo doen we dat

Online intake

Aanvraag gedaan? Dan nemen we snel contact met je op. Jij en onze specialist bepalen welke oplossing het beste bij je bedrijf past.

Het beste plan

Na het gesprek ontvang je de offerte, afgestemd op jouw situatie en wensen.

Let's go

Akkoord? Fantastisch. We gaan zorgen dat jij en je werknemers snel zorgeloos kunnen genieten van 100% zonne-energie.

Ondernemen op zonne-energie, zonder investering

Met MKB ZonneLeasen kies je voor een 21e-eeuwse, duurzame energievoorziening, zonder daar een cent voor te investeren. Je bent altijd zeker van service, onderhoud, garanties, verzekering en financiering.

En met zonnepanelen, een laadpaal en accu’s ben je gegarandeerd goedkoper of kostenneutraal uit. Dat noemen we een win-win. Benieuwd naar de kosten voor een kleine, gemiddelde of grote organisatie? Bekijk het rekenvoorbeeld in de brochure.

Slim en onafhankelijk

Door gebruik te maken van zonne-energie van eigen dak om je wagenpark en accu’s op te laden, ben je 100% in-control. Je wekt de energie op als de zon schijnt. Een groot deel daarvan verbruik je tijdens de werkdag. Is er meer opgewekt dan je hebt verbruikt? Dan sla je het op in accu’s om het te gebruiken wanneer de zon niet schijnt.

Zo maken we Nederland stap voor stap minder afhankelijk van vervuilende kolencentrales.

Klantcase

Interzorg Assen

100% focus op eigen bedrijfsprocessen

De foto’s die je op deze pagina’s ziet zijn van het Servicecentrum van zorginstelling Interzorg. Interzorg wil al hun middelen inzetten om zich te richten op de eigen processen en besloot de financiering en alle andere zaken rond de zonnepanelen aan enie.nl over te laten. Door de 550 geleasete zonnepanelen is het kantoor ‘Nul op de meter’ en klaar voor de toekomst.

Veelgestelde vragen

We laten geen vraag onbeantwoord.

MKB ZonneLeasen

Het leasecontract heeft een looptijd van tien jaar. Na die tien jaar kun je het gehele pakket overnemen voor slechts € 25,- per zonnepaneel (inclusief laadpalen, accu’s, omvormers). Na deze overname ben je volledig eigenaar en draait je onderneming nog gegarandeerd twintig jaar op eigen zonne-energie.

Kun je niet genoeg zonnepanelen op je bedrijfsdak kwijt om in je stroombehoefte te voorzien? Dan kun je ervoor kiezen om aanvullend 100% zonne-energie af te nemen van enie.nl. Wij wekken deze zonne-energie op op grote bedrijfsdaken door het hele land.

Het elektriciteitsnet in Nederland staat onder druk door de snelle toename van het aantal zonnepanelen. Om het niet verder te belasten, is het belangrijk dat consumenten hun zonne-energie zelf verbruiken en opslaan. Zo zijn we minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en kunnen we Nederland veel sneller verduurzamen.

Voor je onderneming betekent het dat je 100% van je stroombehoefte voorziet met je zonnepanelen. Zo weet je dat je altijd duurzaam onderneemt, ook als de zon niet schijnt. Verder ben je met accu’s beschermd tegen tijdelijke stroomuitval en houd je je bedrijf altijd draaiende.

Wij grijpen de uitdagingen van de energietransitie met beide handen aan om met zijn allen zo snel mogelijk te kunnen genieten van goedkope, klimaatneutrale en decentrale energie. Wij zijn er om voor jou altijd een passende oplossing te vinden. Zakelijk of particulier, wel of geen eigen zonnepanelen. We staan voor je klaar.

Als enieaan maak je deel uit van een snel groeiende community van huishoudens en bedrijven die zich inzetten voor een 100% duurzame toekomst.

Ja, dat kan. We kijken graag met je naar de beste oplossing voor jouw situatie. Wil je over een aantal jaar toch accu’s toevoegen? Geen probleem, dat regelen we.

Load More

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zelfvoorzienend en duurzaam ondernemen, zonder investering. Het kan. Ben je net als wij klaar voor een duurzame toekomst? Vul hier je gegevens in, dan nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Onze adviseurs zitten voor je klaar.
Bel voor meer informatie naar 085-401 7000