Zonnepanelen kopen

Ruim een half miljoen Nederlandse huishoudens maakten hun droom al waar. Wil je zonnepanelen kopen? Dan heb je grip op je verbruik, een hoog financieel rendement én lever je een bijdrage aan de wereld van morgen! Zonnepanelen kopen is makkelijker dan je denkt, want enie.nl regelt alles voor je. We hebben al duizenden mensen geholpen met deze overstap. We kunnen niet wachten om dit ook voor jou te doen.

De voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen kopen

Geld besparen met zonnepanelen

Met je investering in zonnepanelen bespaar je direct op je maandlasten. Waarbij het geld op je spaarrekening niks oplevert kun je met zonnepanelen een uitzonderlijk hoog rendement behalen. Met 10 zonnepanelen bespaar je al snel 500 euro per jaar. Zonnepanelen kopen is aantrekkelijk door financiële regelingen. Hiernaast krijg je ook nog eens de btw terug op je investering.

De prijs van een zonne-installatie is sterk afhankelijk van het type en vermogen van de zonnepanelen en de omvormer. Vraag daarom nu een persoonlijk voorstel aan.

Breng je CO2-uitstoot terug met zonnepanelen

Je levert een bijdrage aan een beter klimaat

De duurzaamste energie is natuurlijk de energie die je zelf opwekt. Volledig zonder tussenkomst van energieleveranciers en écht van de bron. Op deze manier verlaag je de CO2-voetafdruk aanzienlijk. Om je een beeld te geven: de CO2-uitstoot die je bespaart met een gemiddelde zonne-installatie staat gelijk aan het besparen van de uitstoot die voortvloeit uit 628.127 kilometer rijden.

Verhoogde woningwaarde door zonnepanelen

Een goede investering

Zonnepanelen dragen bij aan een beter energielabel van je woning. Sinds 1 januari 2015 is het energielabel voor iedereen verplicht die een huis wil kopen, verkopen of verhuren. Daarnaast zijn huizenkopers meer bereid te betalen voor een woning met zonnepanelen.

In 3 stappen zonnepanelen kopen

Inschrijven

Binnen 3 dagen nemen we contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken en plannen we een adviesgesprek in.

Zonnepanelen adviesgesprek

Het adviesgesprek vindt online op afstand plaats. Zo komt er niemand over de vloer. Slim, vrijblijvend en toegankelijk.

Installatie van de zonnepanelen

In de meeste gevallen worden de zonnepanelen binnen één dag geïnstalleerd.

De prijs van een zonne-energiesysteem is sterk afhankelijk van het type en vermogen van de zonnepanelen en de omvormer. Vraag daarom nu een persoonlijk voorstel aan.