Zonnepanelen kopen is de laatste jaren erg aantrekkelijk geworden. Het levert zelfs een hoger rendement op dan het geld op je spaarrekening. Dat is maar goed ook we willen dat zoveel mogelijk mensen overstappen op duurzame zonne-energie. Zonnepanelen kopen was voor 1.000.000 Nederlanders al een grote stap naar een duurzamer leven. We helpen je graag om ook deze stap te maken.

Zonnepanelen kopen

Direct geld besparen

Met je investering in zonnepanelen bespaar je direct op je maandlasten. De prijzen van het elektriciteit stijgen, terwijl jij niets meer voor je stroom betaalt. Met 10 zonnepanelen bespaar je snel 600 euro per jaar. Hiernaast krijg je ook nog eens de btw terug op je investering.

De prijs van een zonne-installatie is sterk afhankelijk van het type en vermogen van de zonnepanelen en de omvormer. Vraag daarom nu een persoonlijk voorstel aan.

Breng je CO2-uitstoot terug

De duurzaamste energie is de energie die je zelf opwekt. Zonder tussenkomst van energieleveranciers en écht van de bron. Op deze manier verlaag je je CO2-uitstoot aanzienlijk. Om je een beeld te geven: de CO2-uitstoot die je bespaart met een gemiddelde zonne-installatie, staat gelijk aan het besparen van de uitstoot van 628.127 kilometer rijden.

Verhoog de waarde van je woning

Zonnepanelen dragen bij aan een beter energielabel van je woning. Sinds 1 januari 2015 is het energielabel voor iedereen verplicht die een huis wil kopen, verkopen of verhuren.

Daarnaast zijn huizenkopers meer bereid te betalen voor een woning met zonnepanelen. Logisch, want de toekomstige bewoners hebben vanaf dag één een lage energierekening.

15.000Klanten

7 jaarErvaring

Onze partners

500.000zonnepanelen geplaatst

Gelukkige klanten

In 3 stappen zonnepanelen kopen

Inschrijven

Binnen drie dagen nemen we contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken en plannen we een adviesgesprek in.

Zonnepanelen adviesgesprek

Het adviesgesprek vindt online op afstand plaats. Zo komt er niemand over de vloer. Slim, vrijblijvend en toegankelijk.

Installatie van de zonnepanelen

In de meeste gevallen worden de zonnepanelen binnen één dag geïnstalleerd.

De prijs van een zonne-energiesysteem is sterk afhankelijk van het type en vermogen van de zonnepanelen en de omvormer. Vraag daarom nu een persoonlijk voorstel aan.

Benieuwd wat zonnepanelen jou opleveren?

Vul je gegevens in en onze adviseurs nemen binnen één werkdag contact met je op!

Meer weten?

Bel met onze adviseurs via
085-401 7000