Voor bedrijven is zonnepanelen kopen is de laatste jaren erg aantrekkelijk geworden. Ondernemers zien direct hun energierekening fors dalen. Dat is maar goed ook. Bedrijven hebben de grote verantwoordelijkheid hun CO2-uitstoot drastisch te verlagen. Heeft u een bedrijfspand met geschikt dak? Dan is zakelijk zonnepanelen kopen dé oplossing.

Met uw onderneming écht grote duurzame stappen maken. Het kan.

Direct besparen met zonnepanelen

Met uw investering in zonnepanelen bespaart u direct op hoge maandlasten. Zelf investeren in zonnepanelen levert altijd het hoogste rendement op. U betaalt als ondernemer niets meer voor uw stroom, terwijl stroomprijzen stijgen.

Platte bedrijfsdaken zijn vrijwel altijd geschikt voor zonnepanelen. De zonnepanelen worden op de ideale manier geplaatst en hebben geen last van schaduwfactoren.

Verduurzaam uw bedrijf

Bedrijven hebben de taak om te verduurzamen. Het bedrijfsleven heeft een groot aandeel in de totale CO2-uitstoot van Nederland. Dat kan anders. Juist het bedrijfsleven heeft daken tot zijn beschikking die geschikt zijn voor zonnepanelen.

Consumenten en stakeholders besteden meer aandacht aan duurzaamheid van een bedrijf dan ooit. Het is tijd om deze stap te zetten. Gelukkig heeft verduurzamen met zakelijke zonnepanelen talloze voordelen voor de ondernemer.

In vier stappen naar een duurzame onderneming

STAP 1

Analyse & voorstel

Na een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs maken wij een voorstel op maat. Aan de hand van recente luchtfoto’s analyseren we het dak en bepalen we hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden.

STAP 2

Koopovereenkomst

Nadat u akkoord bent met het voorstel van de adviseur stellen wij een koopovereenkomst op. Hierin staan o.a. het aantal zonnepanelen, de te verwachten opbrengst en de vervolgstappen beschreven.

STAP 3

Contracten & voorbereiding

Hierna nemen wij contact met u op om het project voor te bereiden voor de installatie. Hierbij ondertekenen we de definitieve overeenkomst en vestigen het recht van opstal. De projectmanager neemt de installatiewerkzaamheden en planning met u door. Hij of zij is het aanspreekpunt en houdt u op de hoogte van de voortgang.

STAP 4

Installatie

Als laatste stap wordt de zonne-energie installatie geplaatst. Wij regelen hier alles voor en stemmen dit met u af. Na afronding van de installatiewerkzaamheden worden de zonnepanelen aangesloten op de netaansluiting en wordt de eerste energie opgewekt. Vanaf dat moment voorziet uw bedrijfsdak de onderneming van energie en draagt u bij aan een duurzamer Nederland.

Vraag nu uw persoonlijke voorstel aan

Meer weten?

Onze adviseurs zitten voor u klaar.
Bel voor meer informatie naar 085-401 7000