Zonnepanelen huren: zonne-energie voor iedereen

Niet iedereen wil en kan duizenden euro’s investeren in zonnepanelen. Wij willen deze drempel wegnemen. Daarom plaatsen we gratis de zonnepanelen en betaal je een maandbedrag op basis van de opgewekte stroom. Het leuke? Zonnepanelen huren bij ons is gemiddeld goedkoper dan de stroomprijs van de traditionele energieleveranciers. Maar daar blijft het niet bij. Na 15 jaar zijn de zonnepanelen namelijk van jou en kun je nog minimaal 10 jaar gebruik maken van gratis stroom.

Zonnepanelen huren met het ZonneHuren-pakket

Wij doen al het werk

Gemakkelijk zonnepanelen huren

Wij plaatsen kosteloos de zonnepanelen. Voor een periode van vijftien jaar verzorgen wij alle service en onderhoud. Gaat er iets kapot? Dan vervangen wij het. Valt de opbrengst tegen? Dan denken wij mee voor een oplossing. Je betaalt alleen voor de hoeveelheid opgewekte stroom.

Samen monitoren we de opbrengst

Altijd grip op je verbruik

Met ZonneHuren betaal je alleen een maandbedrag op basis van de opgewekte stroom uit de zonnepanelen. Samen kunnen we deze stroomopbrengst bekijken via onze app. Is de opbrengst minder dan dat wij hebben berekend? Dan betalen wij het verschil bij. Wek je meer op dan verwacht? Dan is dit pure winst voor jou.

Jij bespaart

Direct besparen met zonnepanelen

De prijzen van de traditionele energiemaatschappijen stijgen, bij enie.nl ligt je maandbedrag vast. Veelal betaal je gelijk minder dan je huidige stroomprijs. Oftewel, direct besparen, zonder investering.

Maar daar blijft het niet bij. Na 15 jaar zijn de zonnepanelen volledig van jou en kun je nog zeker tien jaar van de stroomopbrengst genieten zonder ook maar iets te betalen. Zo maken we zonne-energie voor iedereen mogelijk.

Zonnepanelen huren in 3 stappen

Inschrijven

Binnen 3 dagen nemen we contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken en plannen we een adviesgesprek in.

Adviesgesprek

Het adviesgesprek vindt op afstand plaats door middel van schermdeling. Zo weet je snel of je woning geschikt is voor zonnepanelen.

Installatie

In de meeste gevallen worden de zonnepanelen binnen één dag geïnstalleerd.

Met een simulatieprogramma kijken we naar de zon-instraling op jouw woning. Op deze manier kunnen we nauwkeurig bepalen hoeveel stroom de zonnepanelen gaan opwekken en hoeveel je gaat besparen.

Wil je zonnepanelen huren of ben je gewoon benieuwd naar de kosten? Bekijk hieronder een schatting van het maandbedrag.

 
kWh
 
p/mnd
Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?