Zonne-energie moet voor iedereen beschikbaar zijn. Ook voor iedereen die niet wil investeren in zonnepanelen. Daarom kun je bij ons zonnepanelen huren. Wij plaatsen de zonnepanelen en verzorgen de service. Jij betaalt alleen een vast laag maandbedrag.

Het mooie? Zonnepanelen huren is goedkoper dan de stroom die je nu verbruikt. Na tien jaar huren neem je de zonnepanelen over en geniet je nog zeker vijftien jaar van gratis zonne-energie.

Zonnepanelen huren met het ZonneHuren-pakket

Verduurzamen, ook zonder investering

Nederlanders willen verduurzamen. En dat is maar goed ook. Nog maar 7% van onze energie wordt namelijk duurzaam opgewekt. Je woning verduurzamen is een logische eerste stap. Door zonnepanelen te huren verlaag je je CO2-uitstoot fors. Je hoeft namelijk geen stroom meer te kopen van vervuilende energiemaatschappijen.

Vanaf het moment dat de zonnepanelen op je dak liggen, wek je je eigen schone zonnestroom op.

Vertrouwd zonnepanelen huren

Wij plaatsen kosteloos de zonnepanelen. Voor een periode van tien jaar verzorgen wij alle service en onderhoud. Gaat er iets kapot? Dan vervangen wij het. Valt de opbrengst tegen? Dan denken wij mee voor een oplossing. Je betaalt alleen voor de hoeveelheid opgewekte stroom. Het enige wat je zelf mag doen is de zonnepanelen schoonmaken.

Met onze app weet je op elk moment van de dag precies wat je opwekt en wat je verbruikt.

Direct besparen met zonnepanelen

De prijzen van de traditionele energiemaatschappijen stijgen, bij enie.nl ligt je maandbedrag vast. Ga je zonnepanelen huren, dan betaal je direct minder dan je huidige stroomprijs. Oftewel: direct besparen, zonder investering.

Maar daar blijft het niet bij. Na 10 jaar zijn de zonnepanelen van jou en kun je nog vijftien jaar gratis van je stroomopbrengst genieten. Zo maken we zonne-energie voor iedereen mogelijk.

Zonnepanelen huren in 3 stappen

Inschrijven

Binnen 3 dagen nemen we contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken en plannen we een adviesgesprek in.

Adviesgesprek

Het adviesgesprek vindt op afstand plaats door middel van schermdeling. Zo weet je snel of je woning geschikt is voor zonnepanelen.

Installatie

In de meeste gevallen worden de zonnepanelen binnen één dag geïnstalleerd.

Met een simulatieprogramma kijken we naar de zon-instraling op jouw woning. Op deze manier kunnen we nauwkeurig bepalen hoeveel stroom de zonnepanelen gaan opwekken en hoeveel je gaat besparen.

Wil je zonnepanelen huren of ben je gewoon benieuwd naar de kosten? Bekijk hieronder een schatting van het maandbedrag.

 
kWh
 
p/mnd
Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden?
  • Offerteaanvraag huur particulier

    Meer weten?

    Bel met onze adviseurs via
    085-401 7000