Zonne-energie moet voor alle bedrijven beschikbaar zijn. Eigen zonnepanelen zijn voor veel bedrijven een te grote investering. Daarom kun je bij ons zakelijk zonnepanelen huren. Wij plaatsen de zonnepanelen en verzorgen de service. Jij betaalt alleen een vast laag maandbedrag.

Het mooie? Zonnepanelen huren is goedkoper dan de stroom die je bedrijf nu verbruikt. Na tien jaar neem je de zonnepanelen over en geniet je nog zeker twintig jaar van eigen zonne-energie.

Zorgeloos en zonder investering

Met zakelijk zonnepanelen huren bespaart je bedrijf direct op hoge maandlasten. En dat zonder vooraf te investeren. Daar blijft het niet bij. Voor een periode van tien jaar verzorgen wij alle service en onderhoud. Gaat er iets kapot? Dan vervangen wij het.

Platte bedrijfsdaken zijn vrijwel altijd geschikt voor zonnepanelen. De zonnepanelen worden op de ideale manier geplaatst en hebben geen last van schaduwfactoren. Zo haal je alles uit je zonnepanelen voor je bedrijf.

Verduurzaam je bedrijf

Bedrijven hebben de taak om te verduurzamen. Het bedrijfsleven heeft een groot aandeel in de totale CO2-uitstoot van Nederland. Dat kan anders. Juist het bedrijfsleven heeft daken tot zijn beschikking die geschikt zijn voor zonnepanelen.

Consumenten en stakeholders besteden meer aandacht aan duurzaamheid van een bedrijf dan ooit. Daarom is het tijd om de stap te zetten naar zonnepanelen voor je bedrijf.

In 4 stappen naar een duurzame onderneming

STAP 1

Analyse & voorstel

Na een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs maken wij een voorstel op maat. Aan de hand van recente luchtfoto’s analyseren we het dak van je bedrijf en bepalen we hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden.

STAP 2

Huurovereenkomst

Nadat je akkoord bent met het voorstel van de adviseur stellen wij een huurovereenkomst op. Hierin staan o.a. het aantal zakelijke zonnepanelen, de te verwachten opbrengst en de vervolgstappen beschreven.

STAP 3

Contracten & voorbereiding

Hierna nemen wij contact met je op om het project voor te bereiden voor de installatie. Hierbij ondertekenen we de definitieve overeenkomst en vestigen het recht van opstal. De projectmanager neemt de installatiewerkzaamheden en planning met je door. Hij of zij is het aanspreekpunt en houdt je op de hoogte van de voortgang.

STAP 4

Installatie

Als laatste stap wordt de zonne-energie installatie geplaatst op het dak van je bedrijf. Wij regelen hier alles voor en stemmen dit met je af. Na afronding van de installatiewerkzaamheden worden de zonnepanelen aangesloten op de netaansluiting en wordt de eerste energie opgewekt. Vanaf dat moment voorziet je bedrijfsdak je onderneming van energie en draag je bij aan een duurzamer Nederland.

Benieuwd? Vraag nu een persoonlijk voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp nodig?

Onze adviseurs zitten voor je klaar.
Bel voor meer informatie naar 085 401 7000