Zonnepanelen kopen of huren in Friesland

Het aantal Friese huishoudens dat kiest voor zonnepanelen groeit snel. Momenteel beschikt 1 op de 4 huishoudens in Friesland over zonnepanelen, en dat aantal blijft zich uitbreiden. Met name in de afgelopen periode is een sterke groei te zien in het aantal huishoudens in Friesland dat kiest voor zonne-energie, met name als gevolg van de stijgende gas- en energieprijzen, alsmede externe perikelen. Steeds meer mensen willen onafhankelijk worden van ‘het net’, en zonnepanelen zorgen precies daarvoor. De provincie Friesland zorgt er met diverse initiatieven voor dat duurzame energie toegankelijk wordt voor al haar inwoners. Profiteer jij binnenkort ook van de voordelen van zonnepanelen?

Bereken wat jij kunt besparen

Maak gebruik van de ZonneConfigurator

Met ruim 1.100 zonuren per jaar kan je flink besparen op je energierekening. Kies je bijvoorbeeld voor 10 zonnepanelen, dan kan je al gauw tussen de 800 en 1.000 euro per jaar besparen. Nu de energieprijzen bovengemiddeld hoog liggen, en de salderingsregeling nog wel even van kracht is, wordt energie terugleveren aan het energienet extra lucratief. Dat betekent onder de streep een terugverdientijd van 3-5 jaar. Een vertrouwde investering? Ja zeker! En ook als je niet direct het budget hebt voor zonnepanelen, dan kan je nog altijd kiezen voor zonnepanelen huren, en alsnog besparen op je energiekosten.

Wil je weten wat je kunt besparen dankzij zonnepanelen? We hebben het je makkelijk gemaakt. Door vrijblijvend onze ZonneConfigurator te doorlopen, kunnen we op basis van jouw voorkeuren en in combinatie met je jaarlijkse gebruik een goede indicatie geven van de opbrengst uit zonnepanelen. Alles online en geheel vrijblijvend.

Jouw lokale partner in zonnepanelen

Ben je op zoek naar een lokale partner voor zonnepanelen? Dan ben je bij enie.nl op de juiste plek. Wij beschikken in Friesland over lokale installateurs die bekend zijn met de omgeving. Wel zo prettig als je voor ons kiest. Heb je vragen? Dan zijn we altijd in de buurt om je verder te helpen. En wanneer je in het uiterste geval te maken krijgt met een probleem? Dan kunnen we direct langskomen om het op te lossen. Dat maakt ons jouw lokale partner voor zonnepanelen in Friesland.

Prijs berekenen zonnepanelen

De ZonneConfigurator is een online tool die vrijblijvend te gebruiken is. Aan de hand van je adresgegevens kunnen we een gerichte indicatie geven van wat jij gaat besparen dankzij zonnepanelen. Probeert het nu!

Voordelen van zonnepanelen in Friesland

Besparen op je energierekening

Voor de meeste mensen is energie én geld besparen de belangrijkste overweging om te kiezen voor zonnepanelen.

Zelf opgewekte, duurzame energie

Ruim 1.100 zonuren per jaar. Dat betekent dat je alle ruimte hebt om een grote hoeveelheid zonne-energie op te wekken.

Energiebespaarlening

Tegen gunstige voorwaarden geld lenen, investeren in zonnepanelen en daarna profiteer je al binnen enkele weken van de alle voordelen van zonnepanelen op het dak.

Energiebespaarlening

Ben je van plan energiebesparende maatregelen te nemen, zoals zonnepanelen op het dak? Dan is de energiebespaarlening een interessante optie. Dit is een lening met gunstige voorwaarden, waardoor meer mensen de voordelen van zonnepanelen kunnen ervaren. Het is een investering die zichzelf terugverdient in de vorm van lagere energiekosten. De voordelen van de energiebespaarlening zijn evident:

✓ Aantrekkelijke rente én fiscaal aftrekbaar
✓ Geen onverwachte afsluitkosten of verplicht bezoek aan de notaris
✓ Boetevrij aflossen van de lening
✓ Direct profiteren van zonnepanelen

Samen maken we de keuze voor zonnepanelen nog leuker. Bezoek direct de ZonneConfigurator en bekijk wat jij kunt gaan besparen in de komende jaren.

Zonnepanelen in drie stappen

Vrijblijvend advies

Heb je de ZonneConfigurator ingevuld? Dan komen we graag vrijblijvend in contact.

Persoonlijke offerte

We bespreken je wensen, gevolgd door een offerte die volledig aansluit bij jouw voorkeuren.

Tevreden met het aanbod?

We zijn één van de weinige aanbieders van zonnepanelen die binnen enkele weken kunnen langskomen. Ontdek het bij enie.nl.

Zonnepanelen zakelijk in Friesland

Bedrijven zijn volop onderdeel van de energietransitie. Wil je zonnepanelen zakelijk aanschaffen? Profiteer dan van unieke concepten, aansluitend op de vragen uit de markt. Naast zonnepanelen kopen voor bedrijven is dat bijvoorbeeld ook MKB ZonneLeasen. Benieuwd wat we doen voor de zakelijke markt?

Alles over zonnepanelen weten?

We hebben aantal vragen alvast voor je beantwoord.

  • Hoe weet ik of mijn dak geschikt is?

  • Kan ik beter huren of kopen?

  • Waarom enie.nl?

  • Waarom zou ik kiezen voor 100% zelfvoorzienend?

  • Wat brengt een zonnepaneel op?

  • Wat doet de omvormer?

Neem contact op

Onze adviseurs doen er alles aan om jou te ondersteunen. Direct bellen kan via 085 401 7000