Wil je meer weten over zonnepanelen in Enschede en ben je op zoek naar een regionaal georiënteerde installateur? Dan zit je goed bij enie.nl. De markt voor zonne-energie is volop in beweging, mede als gevolg van de onstuimige energiemarkt en externe factoren. Overstappen op duurzame energie is altijd een goede keuze. Het maakt je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en zorgt ervoor dat je vanaf dag 1 geld gaat besparen. Dit is waarom je bij ons kiest voor zonnepanelen in Enschede.

Duurzame zonne-energie in Enschede

Maak kennis met de voordelen van zonnepanelen

Investeren in duurzaamheid: het moet iets opleveren. Dat is logisch, en het zorgt ervoor dat meer mensen bij willen dragen aan de energietransitie. Ga samen met ruim 80.000 huishoudens in Enschede onderweg naar een schone, duurzame en financieel voordelige toekomst voor de stad. De gemeente zet inmiddels vol in op duurzaamheid. Zo kan je op de website van de gemeente Enschede via de Zonnekaart bekijken of jouw huis geschikt is voor zonnepanelen. Verder wil de gemeente in 2030 het aandeel duurzame energie verhogen met tenminste 8%. Een mooie uitdaging waar jij als inwoner van Enschede aan kan meewerken.

Wil je als particulier investeren in zonnepanelen? Dat kan op verschillende manieren. Het maakt overigens niet uit of je een koop- of huurwoning hebt; zonnepanelen zijn altijd mogelijk. Als particulier maak je een keuze tussen zonnepanelen kopen of huren. Heb je niet direct het geld liggen voor een complete installatie, dan biedt zonnepanelen huren uitkomst. Je geniet dan van alle voordelen uit zonnepanelen, zonder dat je hoeft te investeren. In 10 jaar betaal je stapsgewijs de investering terug en geniet daarna na 20 jaar non-stop van zonne-energie. Meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen kopen en huren?

Bereken jouw voordeel met de ZonneConfigurator

Binnen één minuut weten hoeveel geld jij kunt besparen dankzij zonnepanelen? Dat kan allemaal online via onze ZonneConfigurator. Op basis van je adres, het aantal gekozen zonnepanelen, de ligging van je dak en het jaarlijkse stroomverbruik geven we je een scherpe indicatie van je potentiële energiebesparing. Binnen drie stappen weet je alles.

Prijs berekenen zonnepanelen

De afbouw van de salderingsregeling is opnieuw uitgesteld, nu tot 2025. Dat betekent dat jij tot die tijd het overschot aan energie nog kunt terugleveren aan het net tegen de volledige vergoeding. Extra leuk met de huidige energieprijzen.

Alle voordelen van zonnepanelen in Enschede

Samen maken we Enschede duurzaam en groen. Goed voor de stad, leuk voor je portemonnee. Dankzij de hoge energieprijzen en het voorlopige aanblijven van de salderingsregeling profiteer je de komende tijd nog steeds volledig van alle voordelen van zonnepanelen op jouw dak. Wij creëren de voorwaarden die jou helpen om over te stappen op duurzame energie. Wat zijn de voordelen van zonnepanelen in Enschede?

  • Minder afhankelijkheid van het energienet
  • Hogere energieprijzen? Daar merk je minder van
  • Financieel voordeel: je begint direct met besparen
  • Duurzame energie voor de komende 30 jaar

Twijfel je over de vraag of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Ontdek wat de mogelijkheden voor zonne-energie zijn op jouw adres. Dat doe je vrijblijvend binnen onze ZonneConfigurator. De snelste weg naar besparen met duurzame energie.

In drie stappen naar zonnepanelen bij jou thuis

We geven je vrijblijvend advies

Zodat je precies weet waar je aan toe bent. De beste keuze in jouw situatie.

Offerte op maat gemaakt

Op basis van jouw wensen maken we een offerte op maat. Geheel persoonlijk.

Ga je akkoord?

Dan gaan we direct voor je aan de slag. Binnen enkele weken geniet jij van alle voordelen van zonnepanelen in Enschede!

Zonnepanelen zakelijk in Enschede

Ook voor bedrijven bieden we ruime mogelijkheden om te investeren in zonnepanelen en zonne-energie. Zo maken we duurzame energie onderdeel van jouw businessmodel. Goed voor je bedrijf en ook voor je medewerkers. Zo kan je het dak van jouw bedrijfspand ook gebruiken voor zonnepanelen leasen. Voordelig, want je hebt niet te maken met een initiële investering en betaalt enkel een vast maandbedrag. Liever de zonnepanelen in eigen beheer? Dan kies je voor zonnepanelen zakelijk kopen. Maak kennis met onze zakelijke mogelijkheden.