Besparen met zonnepanelen in Eindhoven

Kies jij net als duizenden mede-inwoners binnenkort voor zonnepanelen in Eindhoven? Dan ben je bij enie.nl op de juiste plek! Eindhoven zet als gemeente een grote stap richting duurzame en zelf-opgewekte zonne-energie. Men wil van zonnepanelen zelfs de norm maken, en in de toekomst het delen van energie mogelijk maken. Dit hangt samen met de investeringen in het elektriciteitsnet, om die uitdagingen te kunnen faciliteren. Ontdek de voordelen van zonnepanelen in Eindhoven.

Investeren in zonnepanelen

Profiteren van een korte terugverdientijd

Energie besparen en geld verdienen: het zijn voor veel mensen de belangrijkste voordelen van zonnepanelen. Met circa 20.000 installaties voor zonnepanelen in de gemeente Eindhoven, een groei van 250% ten opzichte van 2017, gaan de duurzame ontwikkelingen snel. Vrijwel alle partijen in de Eindhovense Raad willen meer investeren in zonnepanelen. Sporthallen, bedrijfspanden en woningen dragen allen bij aan de groei in duurzame energie.

Ben je benieuwd hoeveel geld jij kunt besparen dankzij zonnepanelen? Duurzame energie is meer dan alleen goed voor de wereld, het is vooral leuk voor je portemonnee dankzij de korte terugverdientijd. Check het zelf in onze ZonneConfigurator. Op basis van jouw adres kunnen we een directe indicatie geven van jouw energiebesparing met zonnepanelen.

ZonneConfigurator - snel en eenvoudig inzicht in je besparing

Prijs berekenen zonnepanelen

Wist je dat? We bieden altijd een prognose aan van de verwachte terugverdientijd wanneer je kiest voor zonnepanelen. Onder druk van de hoge energieprijzen ligt de TVT nu nóg lager. Profiteer jij net als duizenden andere inwoners van Eindhoven van zonnepanelen op het dak?

Zonnepanelen bij enie.nl

Je wilt zonnepanelen, maar wat zijn nou eigenlijk de mogelijkheden? Bij enie.nl maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk, zowel particulier als zakelijk. Zo kan je als particulier kiezen tussen zonnepanelen kopen en zonnepanelen huren. Huren? Ja zeker! Geniet van alle voordelen van zonne-energie, zonder een cent te investeren. Meer weten over wat we doen op het gebied van zonnepanelen zakelijk? Ook daarin beschikken we bij enie.nl over een groot aantal unieke mogelijkheden, waarmee de energietransitie voor bedrijven extra interessant wordt.

ZonneConfigurator

Direct inzicht in de voordelen en besparing uit zonnepanelen. Alles online. Wel zo handig!

Particulier

Voor de particuliere markt bieden we zowel kopen als huren aan, zodat meer mensen kunnen meedoen.

Zakelijk

Als bedrijf een steentje bijdragen aan de energietransitie? Maak kennis met onze unieke zakelijke concepten.

Zonnepanelen in Eindhoven

Eindhoven is het Silicon Valley van Nederland, ofwel de Tech hoofdstad. Dit heeft te maken met de nauwe samenwerking tussen startups, hightech bedrijven, scholen, universiteiten en de gemeente op het gebied van Techniek. De transitie naar slimme en duurzame energie gaat hand-in-hand met de knowhow die in Eindhoven aanwezig is. Nu ook de salderingsregeling is uitgebreid naar 2025, is de vraag of jij moet kiezen voor zonnepanelen een absolute no-brainer. Wil je net als duizenden andere huishoudens in Eindhoven de voordelen van zonnepanelen ervaren? Doorloop vrijblijvend onze ZonneConfigurator en ontdek wat jij kunt gaan besparen.

Jouw route naar zonnepanelen

Vrijblijvend in contact

De ZonneConfigurator doorlopen? Dan bellen onze adviseurs je graag vrijblijvend op.

Maatwerk offerte

Op basis van jouw voorkeuren ontwikkelen we een offerte op maat. Volledig persoonlijk.

Tevreden?

Dan gaan we aan de slag. Jouw zonnepanelen zijn binnen enkele weken geïnstalleerd.

Meer informatie over zonnepanelen

We helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen over zonnepanelen in Eindhoven.

  • Hoe weet ik of mijn dak geschikt is?

  • Kan ik beter huren of kopen?

  • Kan ik zonnepanelen op een garage, schuur of tuinhuis plaatsen?

  • Zoveel CO₂-uitstoot bespaar je met zonnepanelen

  • Waarom enie.nl?

Contact met onze adviseurs

Twijfel niet om onze adviseurs te bellen. Ze helpen je graag! Voor direct contact kan je bellen naar 085 401 7000