Heb je interesse in zonnepanelen in Amsterdam? Zet samen met enie.nl de stap voor een duurzame en groene stad, en profiteer van alle voordelen van zonne-energie. Amsterdam ademt in alles dynamiek en progressie. Samen met de circa 475.000 huishoudens is Amsterdam één van de voorlopers op het gebied van zonnepanelen en groene energie. Wij willen graag dat duurzame en groene energie voor iedereen toegankelijk is. Ook voor jou! Doe je mee met zonnepanelen in Amsterdam?

Duurzaam besparen met zonnepanelen in Amsterdam

Rendabel in jouw voordeel

Ruim 1.100 zonuren per jaar. Kiezen voor 10 zonnepanelen. Een gemiddeld Amsterdams huishouden kan daarmee al ruim 800 euro per jaar besparen. Wel zo prettig met het oog op de grillige energiemarkt. Kies je voor zonnepanelen, dan maak je de bewuste keuze voor een lagere energierekening. Ook als je woont in een monumentaal pand zijn er nog voldoende mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen. Weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk de online solar kaart voor erfgoed, gepubliceerd door de gemeente Amsterdam.

Weten wat jij kunt besparen dankzij zonne-energie? We hebben het je makkelijk gemaakt in onze ZonneConfigurator. Op basis van je adres en jaarlijkse verbruik, gecombineerd met het gewenste aantal zonnepanelen, kan je al binnen een minuut je jaarlijkse voordeel met zonnepanelen berekenen. Super eenvoudig en een leuke indicatie van jouw toekomstige besparing.

In een paar stappen door de ZonneConfigurator

Prijs berekenen zonnepanelen

Zonnepanelen kopen en huren

Wij willen niets anders dan zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Juist daarom kiezen we voor meer dan ‘slechts’ één concept. Bij enie.nl kan jij namelijk zonnepanelen kopen zoals je bent gewend, en altijd tegen voordelige voorwaarden. Heb je echter niet direct het geld achteruit liggen voor een complete installatie, dan kan je bij ons ook zonnepanelen huren. Daarmee profiteer je net als iedereen van alle voordelen van zonnepanelen, zonder dat je een cent kwijt bent. Je begint wél direct met besparen. We vertellen je graag hoe dat werkt en wat de voordelen zijn.

Zonnepanelen kopen

Ben je klaar om te besparen op energie en duurzaam te leven? Binnen enkele weken geïnstalleerd. Profiteer van groene energie en direct besparen met zonnepanelen.

Zonnepanelen huren

Binnen enkele weken hebben we voor jou de zonnepanelen geïnstalleerd. Geen cent investeren, direct besparen en na 10 jaar is de solar installatie volledig van jou.

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven doen we veel om zonne-energie mogelijk te maken, en duurzaam investeren rendabel. Ontdek wat we doen onder het menu-item 'zakelijk'.

Zonnepanelen in Amsterdam

Vorig jaar werd de magische grens van 500.000 zonnepanelen in Amsterdam al getoucheerd, en in 2022 wil de gemeente 1 miljoen zonnepanelen hebben geïnstalleerd. Een flinke en tegelijk leuke uitdaging. Met dit aantal zou 250 megawatt stroom worden opgewekt, goed voor 120.000 Amsterdamse huishoudens. Een stad die al voor een kwart van de huishoudens draait op groene energie, terwijl iedereen kan mee profiteren. Daar maken we ons bij enie.nl sterk voor! Doe je mee? Check direct jouw besparing.

Zo doen we dat!

Adviesgesprek

We bespreken graag de mogelijkheden en voordelen op jouw adres.

Offerte op maat

Waarin we alles voor je hebben uitgezocht. Volledig persoonlijk.

Blij met het plan?

Dan gaan we voor je aan de slag. We komen snel langs en installeren de zonnepanelen al binnen enkele weken.

Deze vragen hebben we alvast beantwoord

Zodat je goed voorbereid met onze adviseurs in gesprek kunt.

  • Hoe weet ik of mijn dak geschikt is?

  • Hoe werkt de btw-teruggave?

  • Is mijn omvormer geschikt voor een thuisbatterij?

  • Kan ik beter huren of kopen?

  • Moet je zonnepanelen schoonmaken?

  • Waarom enie.nl?

  • Wat brengt een zonnepaneel op?

Meer weten?

Onze medewerkers zitten klaar om je verder te helpen. Wil je direct contact? Je kunt ons bereiken op 085 401 7000