Zonne-energie in Almere

Wil je overstappen op zonnepanelen in Almere? Dan zit je goed bij enie.nl! Almere is één van de meest vooruitstrevende steden in Nederland als we kijken naar het opwekken van duurzame energie. De stad is jong en groeit snel. Het aantal huishoudens met zonnepanelen groeit evenredig mee met het aantal inwoners. Een goed teken! Het opwekken van groene stroom uit zonne-energie is duurzaam én helpt je om flink te besparen op de energierekening. Wel zo prettig in een tijd waarin energie steeds kostbaarder wordt.   

Besparen met zonnepanelen in Almere

Direct en zonder concessies

Zowel particulieren als bedrijven zijn er steeds vaker mee bezig: verduurzamen. Het huis isoleren, kiezen voor slimme apparatuur en het installeren van zonnepanelen; het zijn voorbeelden van duurzame investeringen in de toekomst. Met meer dan 90.000 huishoudens is Almere uitermate geschikt voor zonnepanelen. Ook vanuit de gemeente komen verschillende initiatieven om duurzaamheid op 1 te zetten. Dat brengt uitdagingen met zich mee. Zo wil de gemeente Almere in 2030 volledig energieneutraal en afvalvrij zijn.  

Benieuwd wat jij kunt besparen dankzij duurzame energie uit zonnepanelen? Gebruik onze handige tool: ZonneConfigurator. Op basis van je postcode en voorkeuren geven we een directe en vrijblijvende indicatie van de financiële voordelen van zonnepanelen.

ZonneConfigurator - binnen één minuut jouw besparing

Prijs berekenen zonnepanelen

Ook handig: we delen een prognose van de terugverdientijd op zonnepanelen. Met de huidige energieprijzen is de tvt nóg korter. Profiteer van de voordelen van duurzame zonne-energie, net als duizenden Almeerders die je al voorgingen.

Zonnepanelen kopen óf huren

Het kopen van zonnepanelen is een behoorlijke investering. Laat je een nieuwe woning bouwen, dan kan je de zonnepanelen opnemen in het bouwdepot. Met een bestaande woning kan je zonnepanelen kopen, maar ook kiezen voor zonnepanelen huren. Door zonnepanelen te huren profiteer je van alle voordelen van zonne-energie, zonder een cent te hoeven investeren. Daarmee maken we bij enie.nl zonnepanelen toegankelijk voor een grotere groep mensen, ook als je niet direct het budget hebt. Wil je weten wat het beste bij jouw situatie past? Vul je gegevens in binnen de ZonneConfigurator en ontdek hoeveel geld jij kunt besparen met zonnepanelen. 

Zonneconfigurator

Bereken online hoeveel jij kunt besparen op jouw adres. Handig, snel en met alle voordelen van nu.

Zonnepanelen kopen

Direct besparen op je energierekening met zonnepanelen die binnen enkele weken al op het dak liggen.

Zonnepanelen huren

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen mee te nemen in de overstap naar duurzame, schone energie.

Zonnepanelen in Almere

Almere is al enkele jaren één van de landelijke aanjagers van zonnepanelen en zonne-energie. Sterker nog, de stad was lange tijd koploper met het hoogste aantal huishoudens waar zonnepanelen op het dak liggen. Inmiddels is ook bekend dat men de salderingsregeling tot 2025 heeft verlengd, waardoor zonnepanelen nog wel even interessant blijven. En ook daarna blijf je genieten van de voordelen, want nieuwe innovaties zorgen ervoor dat je nóg meer uit je zelf-opgewekte zonne-energie zult gaan halen.

Onze werkwijze

Adviesgesprek inplannen

Heb je alle stappen van de ZonneConfigurator doorlopen? Onze adviseurs bellen je graag vrijblijvend op.

Offerte op maat

Naar aanleiding van het adviesgesprek ontvang je een offerte op maat, volledig gepersonaliseerd.

Laatste stap

Ben je blij? Dan zijn wij dat ook! We zetten alles in gang om de zonnepanelen binnen enkele weken te installeren.

Zonnepanelen voor bedrijven

Met jouw bedrijf investeren in zonnepanelen? Dat heeft veel voordelen. Het levert een directe besparing op de energierekening op, en jouw bedrijf voldoet in principe direct aan energielabel C. We beschikken over een groot aantal interessante concepten om zonnepanelen voor de zakelijke markt extra interessant te maken. Ook de medewerkers binnen je bedrijf profiteren mee! Meer weten?

Ontdek alles over zonnepanelen

We beantwoorden graag al je vragen.

  • Hoe weet ik of mijn dak geschikt is?

  • Kan ik beter huren of kopen?

  • Kan ik zonnepanelen op een garage, schuur of tuinhuis plaatsen?

  • Wat brengt een zonnepaneel op?

  • Waarom enie.nl?

Wil je graag eerst contact?

Dan zitten onze adviseurs voor je klaar! Bel voor meer informatie dan ook naar 085 401 7000