Zonnepanelen kopen

Ruim een half miljoen Nederlandse huishoudens maakten hun droom al waar. Grip op je verbruik, een hoog financieel rendement én een bijdrage aan de wereld van morgen! Overstappen is makkelijker dan je denkt, want enie.nl regelt alles voor je. We hebben al duizenden mensen geholpen met deze overstap. We kunnen niet wachten om dit ook voor jou te doen.

De voordelen van zonnepanelen

Financieel

Enorme besparing

Met je investering in zonnepanelen bespaar je direct op je maandlasten. Waarbij het geld op je spaarrekening niks oplevert kun je met zonnepanelen een uitzonderlijk hoog rendement behalen. Met 10 zonnepanelen bespaar je al snel 500 euro per jaar.

Millieu

Een bijdrage aan de vermindering van de CO2-uitstoot

De duurzaamste energie is natuurlijk de energie die je zelf opwekt. Volledig zonder tussenkomst van energieleveranciers en écht van de bron. Op deze manier verlaag je de CO2-voetafdruk aanzienlijk. Om je een beeld te geven: de CO2-uitstoot die je bespaart met een gemiddelde zonnepanelen installatie staat gelijk aan het besparen van de uitstoot die voortvloeit uit 628.127 km rijden.

Woning

Met zonnepanelen stijgt je woningwaarde

Zonnepanelen dragen bij aan een beter energielabel van je woning. Sinds 1 januari 2015 is het energielabel voor iedereen verplicht die een huis wil kopen, verkopen of verhuren. Daarnaast zijn huizenkopers meer bereid te betalen voor een woning met zonnepanelen.

In 3 stappen naar eigen zonne-energie

Inschrijven

Binnen 3 dagen nemen we contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken en plannen we een adviesgesprek in.

Webcam Adviesgesprek

Het adviesgesprek zal op afstand plaatsvinden. Zo komt er niemand over de vloer. Slim, vrijblijvend en toegankelijk.

Installatie

In de meeste gevallen worden de zonnepanelen binnen één dag geïnstalleerd.

De prijs van een zonne-energiesysteem is sterk afhankelijk van het type en vermogen van de zonnepanelen en de omvormer. Vraag daarom nu een persoonlijk voorstel aan.