De energie van de toekomst

Vandaag de dag is zonne-energie al goedkoper dan energie uit fossiele brandstoffen. We zijn het financiële omslagpunt dus al voorbij. Daarnaast is het essentieel om grote stappen te zetten in onze duurzame energie opwekking om onze planeet ook voor volgende generaties leefbaar te houden. Juist organisaties kunnen hierin een grote stap maken. Het is daarom niet gek dat duizenden bedrijven al zijn overgestapt naar de energie van de toekomst.

Voor Bedrijven

Een groene investering

Verander je gebouw in een opweklocatie. Door zelf energie te produceren draag je bij aan de energietransitie en realiseer je een flinke besparing. Met de diverse subsidies en financieringsmogelijkheden is het nu écht de tijd om te investeren in zonnepanelen. Van het advies tot de realisatie: wij regelen alles voor je.

Voor Verenigingen

Verantwoord sporten

Met zonnepanelen wek je zelf schone energie op. Nu is het ook voor sportclubs en verenigingen mogelijk om deze stap te maken zonder investering. Zo draag je als club bij aan een schone sportomgeving van huidige én toekomstige sporters.

Wij bieden een uniek spnsorpakket aan om alle leden te betrekken bij de stap naar duurzame energie.

Voor Werknemers

Samen duurzaam

Veel bedrijven maken werk van het reduceren van de CO2-uitstoot. Vaak worden de medewerkers hierin vergeten. Daarom bieden wij een uniek werknemerscollectief. Zo wordt er collectief overgestapt op zonne-energie. Met als gevolg een meer intrinsieke interesse in de verduurzaming van het bedrijf en een stimulans in de gezamenlijkheid van werknemers onderling.

Organisaties die je al voor gingen:

Zakelijke aanvraag koop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.