Zonnepanelen op je dak, zonder investering.

De energietransitie is in volle gang. De afgelopen jaren zijn duizenden bedrijven overgestapt op zonne-energie. De belangrijkste reden is dat zonne-energie bijdraagt aan de verduurzaming en tegenwoordig financieel erg aantrekkelijk is. Toch is de stap niet altijd zo eenvoudig. Investeren in zonne-energie is over het algemeen nog steeds vrij kostbaar en verdient zich over een langere periode terug. Veel bedrijven zien dit als een obstakel. Om die reden helpt enie.nl met haar aantrekkelijke dakhuur oplossing.

Een greep uit onze zakelijke projecten

Euroborg Groningen

1.002 zonnepanelen

Op het gebouw direct naast het voetbalstadion de Euroborg waar Plaza Sportivia en de Jumbo gevestigd zijn hebben wij een installatie geplaatst van 1.002 panelen in opdracht van Hoffstra vastgoed. Met deze zonnepanelen is een groot gedeelte van het pand energieneutraal gemaakt.

 

Hanzehogeschool Energybarn

1.024 zonnepanelen

Verduurzaamding is één van de kernpeilers van de Hanzehogeschool.

Op het onderzoeksterrein van de Hanzehogeschool (EnTranCe) wordt voortdurend onderzoek gedaan naar duurzame energietoepassingen. In dit kader konden de zonnepanelen niet ontbreken. In totaal zijn er 1.024 panelen geplaatst verspreid over verschillende locaties.

Maatschap Sinnige

270 zonnepanelen

Maatschap Sinnige is een melkveehouderij welke twee melkrobots heeft draaien. Hierdoor is er een grote maar constante stroomvraag. De stroom die de zonnepanelen opwekken wordt voor een heel groot gedeelte direct benut door het eigenstroomverbruik.

De gehele installatie is in mei 2015 opgeleverd en overstijgt de opbrengstprognoses.

Maatschap Krol

1750 Zonnepanelen

Op 16 juli 2018  hebben we een mooi project afgerond bij Maatschap Krol in het Friese St. Anna-Parochie. We hebben 1.750 zonnepanelen mogen plaatsen en daarmee een mooie bijdrage mogen leveren aan de verduurzaming van deze agrariër.

Adviesgesprek aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp nodig?

Onze adviseurs zitten voor je klaar.
Bel voor meer informatie naar 085 401 7000