In 4 stappen naar zonne-energie Zakelijk

Adviesgesprek

Tijdens een persoonlijke kennismaking wordt er gekeken naar de wensen en mogelijkheden. Daarnaast worden de verschillende financieringsopties besproken. Aanvullend kan een inspectie op locatie worden uitgevoerd.

Financiering en/of aanvraag subsidies

Op basis van het eerste gesprek kunnen wij een financieringstraject starten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een SDE-aanvraag.

Technische realisatie

De volledige installatie wordt door ons geregeld. Dit omvat het plaatsen van de zonnepanelen en omvormers, het inrichten van de bekabeling en het activeren van de monitoring.

Service & Monitoring

Na de technische oplevering kunnen we samen de stroomopbrengst monitoren. Daarnaast zullen wij gedurende de looptijd kwaliteitsinspecties verrichten.

Een zakelijk project bestaat uit heel veel elementen. Van het technisch projectmanagement en de inkoop van het juiste materiaal tot de financiering en de subsidiemogelijkheden. Maar daar blijft het niet bij. Na de oplevering is het belangrijk om de installatie goed te monitoren en te onderhouden. Onze projectmanagers regelen alles voor je. Zo komen we nooit voor verrassingen te staan.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om ook de medewerkers van de organisatie te betrekken door middel van een werknemerscollectief. Op deze wijze wordt de gehele organisatie collectief verduurzaamd.

Een greep uit onze zakelijke projecten

Euroborg Groningen

1.002 zonnepanelen

Op het gebouw direct naast het voetbalstadion de Euroborg waar Plaza Sportivia en de Jumbo gevestigd zijn hebben wij een installatie geplaatst van 1.002 panelen in opdracht van Hoffstra vastgoed. Met deze zonnepanelen is een groot gedeelte van het pand energieneutraal gemaakt.

 

Hanzehogeschool Energybarn

1.024 zonnepanelen

Verduurzaamding is één van de kernpeilers van de Hanzehogeschool.

Op het onderzoeksterrein van de Hanzehogeschool (EnTranCe) wordt voortdurend onderzoek gedaan naar duurzame energietoepassingen. In dit kader konden de zonnepanelen niet ontbreken. In totaal zijn er 1.024 panelen geplaatst verspreid over verschillende locaties.

Maatschap Sinnige

270 zonnepanelen

Maatschap Sinnige is een melkveehouderij welke twee melkrobots heeft draaien. Hierdoor is er een grote maar constante stroomvraag. De stroom die de zonnepanelen opwekken wordt voor een heel groot gedeelte direct benut door het eigenstroomverbruik.

De gehele installatie is in mei 2015 opgeleverd en overstijgt de opbrengstprognoses.

Maatschap Krol

1750 Zonnepanelen

Op 16 juli2018  hebben we een mooi project afgerond bij Maatschap Krol in het Friese St. Anna-Parochie. We hebben 1.750 zonnepanelen mogen plaatsen en daarmee een mooie bijdrage mogen leveren aan de verduurzaming van deze agrariër.

Organisaties die je al voor gingen:

Adviesgesprek aanvragen