Voordelen zonnepanelen zakelijk aanschaffen

Voor bedrijven is zonnepanelen kopen is de laatste jaren erg aantrekkelijk geworden. Ondernemers zien direct hun energierekening fors dalen. Dat is maar goed ook. Bedrijven hebben de grote verantwoordelijkheid hun CO2-uitstoot drastisch te verlagen. Heb je een bedrijfspand met geschikt dak of moet het pand voldoen aan het energielabel C voor kantoren? Dan is zakelijk zonnepanelen kopen dé oplossing.

Zonnepanelen zakelijk kopen

Investeren in duurzaamheid.

Met een investering in zonnepanelen bespaar je direct op hoge maandlasten. Zelf investeren in zonnepanelen levert altijd het hoogste rendement op. Zo verdien je je investering al in enkele jaren terug.

Platte bedrijfsdaken zijn vrijwel altijd geschikt voor zonnepanelen. De zonnepanelen worden op de ideale manier geplaatst en hebben geen last van schaduwfactoren.

Waarom als bedrijf kiezen voor zonnepanelen?

Bedrijven en organisaties hebben de taak om te verduurzamen. Het bedrijfsleven heeft nog een groot aandeel in de totale CO2-uitstoot van Nederland. Dat kan anders. Juist het bedrijfsleven heeft daken tot zijn beschikking die geschikt zijn voor zonnepanelen.

Consumenten en stakeholders besteden meer aandacht aan duurzaamheid van een bedrijf dan ooit. Gelukkig heeft verduurzamen met zonnepanelen talloze voordelen voor de ondernemer, zoals de hoge opbrengst van zonnepanelen en het verbeterde energielabel.

In 4 stappen zakelijk zonnepanelen aanschaffen

Analyse & voorstel

Na een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs maken wij een voorstel op maat. Aan de hand van recente luchtfoto’s analyseren we het dak en bepalen we hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden.

Koopovereenkomst

Nadat je akkoord bent met het voorstel van de adviseur stellen wij een koopovereenkomst op. Hierin staan o.a. het aantal zonnepanelen, de te verwachten opbrengst en de vervolgstappen beschreven.

Contracten & voorbereiding

Hierna nemen wij contact met je op om het project voor te bereiden voor de installatie. Hierbij ondertekenen we de definitieve overeenkomst en vestigen het recht van opstal. De projectmanager neemt de installatiewerkzaamheden en planning met je door. Hij of zij is het aanspreekpunt en houdt je op de hoogte van de voortgang.

Installatie

Als laatste stap wordt de zonne-energie installatie geplaatst. Wij regelen hier alles voor en stemmen dit met je af. Na afronding van de installatiewerkzaamheden worden de zonnepanelen aangesloten op de netaansluiting en wordt de eerste energie opgewekt. Vanaf dat moment voorziet je bedrijfsdak de onderneming van energie en draag je bij aan een duurzamer Nederland.

Klantcase

Zonnepanelen voor bedrijven

Akkerbouwer Leo Vogels aan het woord

Akkerbouwer Leo Vogels, uit het Friese Firdgum, liet 1.300 zonnepanelen op zijn nieuwe schuren installeren. Door deze zonnepanelen en slimme technologische keuzes is het energieverbruik van zijn bedrijf met een derde gedaald. Lees de klantcase.

Vraag nu je persoonlijke voorstel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil zonnepanelen zakelijk aanschaffen

Meer weten over zonnepanelen zakelijk en de voordelen van ZonneKopen? Onze adviseurs zitten voor je klaar.
Neem contact op via 085-401 7000.