De zon. Energieleverancier voor iedereen.

Ons doel is om deze energie ook écht voor iedereen beschikbaar te maken. Of je nou wel of niet wilt investeren. Wel of geen geschikt dak hebt. Voor bij je thuis of op je werk. Wij bieden de oplossing.

ZonneLeasen

Met zonnepanelen maak je een grote stap in de verduurzaming van je bedrijfspand. De investeringskosten voor zonnepanelen zijn echter hoog. Wij nemen deze drempel weg. Bij enie.nl lease je zonnepanelen voor een vast laag maandbedrag.

Voor een periode van 10 jaar verzorgen we alle service, het onderhoud en de monitoring. Gaat er iets kapot? Dan vervangen we het.

ZonneKopen

Heb je een bedrijfspand met geschikt dak? Dan is zakelijk zonnepanelen kopen dé oplossing. Door zonnepanelen te plaatsen, bespaar je direct op stroomkosten. Daarnaast zet je met jouw onderneming een grote stap voor de energietransitie in Nederland.

Met je onderneming echt duurzaam verschil maken. Het kan.

Dakhuur

Om de energietransitie te versnellen moeten we grote slagen maken. Dat kan door lege bedrijfsdaken om te vormen tot opweklocatie van zonne-energie. Wij huren jouw bedrijfsdak en plaatsen er zonnepanelen op. We regelen alles voor je en je ontvangt elk jaar een vaste vergoeding per geplaatst zonnepaneel.

De energie die op het dak wordt opgewekt, leveren we aan huishoudens die zelf geen zonnepanelen kunnen plaatsen. Direct winst voor je onderneming én de verduurzaming van Nederland.

De Groene WKR

Duurzaam ondernemen, zonder kosten.

Met de Groene WKR laat je jouw medewerkers voordelig via de loonstrook overstappen op zonne-energie. Door het fiscale voordeel, besparen medewerkers tussen de 15% en 45% op hun stroomkosten.

Dit proces is voor jou volledig kosteloos, georganiseerd en geautomatiseerd. De Groene WKR is dé arbeidsvoorwaarde voor duurzaam ondernemen. Ben jij klaar om echt duurzaam te ondernemen?

100%-Zoncontract

Niet elk bedrijfspand heeft de mogelijkheid om zelf zonne-energie op te wekken. Ook zonder eigen dak kun je gebruikmaken van de energie van de zon.

Wij leveren als enige energieleverancier van Nederland 100% groene stroom van onze eigen zonnedaken. Hiernaast belonen we zonnepaneelbezitters met de allerhoogste terugleververgoeding van Nederland. Stap daarom nu over naar energie van dé zonne-energieleverancier van Nederland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je net als wij klaar voor een duurzame toekomst? Vul hier je gegevens in, dan nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp nodig?

Onze adviseurs zitten voor je klaar.
Bel voor meer informatie naar 085 401 7000