De zon. Energieleverancier voor iedereen. Ons doel is om deze energie ook écht voor iedereen beschikbaar te maken. Of je nou wel of niet wilt investeren. Wel of geen geschikt dak hebt. Voor bij je thuis of op je werk. Wij bieden de oplossing.

Voor de zaak

ZonneHuren

Met zonnepanelen maakt u een grote stap in de verduurzaming van uw bedrijfspand. De investeringskosten voor zonnepanelen zijn echter hoog. Wij nemen deze drempel weg. Bij enie.nl huurt u zonnepanelen voor een vast laag maandbedrag.

Voor een periode van 10 jaar verzorgen we alle service, het onderhoud en de monitoring. Gaat er iets kapot? Dan vervangen we het.

ZonneKopen

Heeft u een bedrijfspand met geschikt dak? Dan is zakelijk zonnepanelen kopen dé oplossing. Door zonnepanelen te plaatsen, bespaart u direct op stroomkosten. Daarnaast zet u met uw onderneming een grote stap voor de energietransitie in Nederland.

Met uw onderneming echt duurzaam verschil maken. Het kan.

Nieuw

de Groene WKR

Duurzaam ondernemen, zonder kosten.

Met de Groene WKR laat u uw medewerkers voordelig via de loonstrook overstappen op zonne-energie. Door het fiscale voordeel, besparen medewerkers tot 45% op hun stroomkosten.

Dit proces is voor u volledig kosteloos, georganiseerd en geautomatiseerd. De Groene WKR is dé arbeidsvoorwaarde voor duurzaam ondernemen. Bent u klaar om echt duurzaam te ondernemen?

Dakhuur

Om de energietransitie te versnellen moeten we grote slagen maken. Dat kan door lege bedrijfsdaken om te vormen tot opweklocatie van zonne-energie. Wij huren uw bedrijfsdak en plaatsen er zonnepanelen op. We regelen alles voor u en u ontvangt elk jaar een vaste vergoeding per geplaatst zonnepaneel.

De energie die op het dak wordt opgewekt, leveren we aan huishoudens die zelf geen zonnepanelen kunnen plaatsen. Direct winst voor uw onderneming én de verduurzaming van Nederland.

100%-Zoncontract

Niet elk bedrijfspand heeft de mogelijkheid om zelf zonne-energie op te wekken. Ook zonder eigen dak kun je gebruikmaken van de energie van de zon.

Wij leveren als enige energieleverancier van Nederland 100% groene stroom van onze eigen zonnedaken. Hiernaast belonen we zonnepaneelbezitters met de allerhoogste terugleververgoeding van Nederland. Stap daarom nu over naar energie van dé zonne-energieleverancier van Nederland.

Meer weten?

Onze adviseurs zitten voor je klaar.
Bel voor meer informatie naar 085-401 7000