We zijn een duurzaam bedrijf. Dat vertellen we niet alleen, dat kunnen we bewijzen. We willen écht het verschil maken. En dat doen we al jaren. Onze 18.000 klanten helpen met verduurzamen is niet genoeg. We kijken ook naar onszelf. Hoe we werken, met wie we werken en wat we doen.  Duurzaamheid staat op één. Alles met behulp van de energie van de zon. Lees hier meer over ons.

Zo gaan we te werk

We zorgen er jaarlijks voor dat duizenden nieuwe enieanen kunnen genieten van zonne-energie. Advies over je zonnepanelen geven we op afstand. Zo rijden onze zon-adviseurs niet meer met de auto door het land en besparen we flink op CO2-uitstoot.

Oh ja. Met behulp van onze software kunnen we je op afstand ook nog nauwkeuriger advies geven dan op locatie. Win-win. Meer weten over onze werkwijze? Klik hieronder.

Onze partners

We doen het niet alleen. Door de jaren heen zaten we met vele gelijkgezinden om tafel. Ondernemingen die net als wij de toekomst zonnig tegemoetzien. Samen met hen maken we zonne-energie toegankelijk voor iedereen.

Onze uitgangspunten

We staan garant voor hoge kwaliteit en baseren onze productkeuzes op basis van vijf peilers:

  • Ervaring
  • Financiële gezondheid
  • Bewezen kwaliteit
  • Fair-trade
  • CO2-uitstoot.

We toetsen doorlopend deze uitgangspunten op onze fabrikanten.