Zonne-energie. Ook voor verenigingen.

Met zonnepanelen wek je zelf schone energie op. Nu is het ook voor sportclubs en verenigingen mogelijk om deze stap te maken zonder investering. Zo draag je als club bij aan een schone sportomgeving van huidige én toekomstige sporters.

Als sportclub kun je zonnepanelen laten plaatsen en meteen beginnen met kosten besparen. De prijs die je betaalt voor de zonnestroom is in veel gevallen lager dan het tarief voor grijze stroom. Daarnaast sponsoren we jouw club 2 jaar lang én organiseren we een collectieve inkoopactie voor alle leden van jouw vereniging. Met de collectieve ledenactie betalen we de contributie voor ieder lid van de sportclub dat overstapt op zonne-energie van enie.nl. Zo gaan we samen écht voor duurzaam.

In een paar stappen naar een duurzame vereniging

Kennismaking

Tijdens een persoonlijke kennismaking wordt er gekeken naar de wensen en mogelijkheden. Daarnaast worden de verschillende financieringsopties besproken. Aanvullend kan een inspectie op locatie worden uitgevoerd.

Installatie

Bij akkoord zullen de zonnepanelen geïnstalleerd worden. Afhankelijk van de grootte van het project zal dit binnen enkele dagen gerealiseerd worden.

Sponsoring & Ledenactie

We vinden sport, professioneel en voor het plezier, heel belangrijk. Daarom sponsoren we jouw club twee jaar lang als jullie overstappen op zonne-energie. Ook zetten we een collectieve ledenactie op.

enie.nl en sport gaan heel goed samen. Zo zijn we sponsor van Olympisch schaatsster Marrit Leenstra en hebben we in 2016 het Nederlandse Beachvolleyball Team begeleid tot aan de Zomerspelen. Alles met als doel om vanuit ondernemerschap en sport een topprestatie te leveren.

Adviesgesprek aanvragen