Zonnepanelen huren kosten

Vanuit een financieel oogpunt is zonnepanelen huren zeer interessant. Een grote eenmalige investering is niet nodig. Je betaalt bij elke maand een vaststaand bedrag gedurende de gehele huurperiode. Je bent daardoor als huurder volledig onafhankelijk van de stijgende energieprijzen in Nederland en komt nooit voor verrassingen te staan.

Door de technische ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie is zonnepanelen huren sinds kort goedkoper dan een regulier grijs energiecontract. Je bespaart dus vanaf het moment dat je instapt op maandelijkse energiekosten. Zonnepanelen zijn daarom niet alleen een hele duurzame keuze, maar zijn ook nog eens financieel erg aantrekkelijk. Bij enie.nl komen hiernaast na een huurperiode van 15 jaar de panelen volledig in jouw bezit. Omdat zonnepanelen ruim 25 jaar meegaan, betekent dit dat je 10 jaar kosteloos kunt genieten van zonne-energie.

Verzekerd van service met zonnepanelen huren

Als je besluit zonnepanelen te huren, wordt na het adviesgesprek de zonne-installatie binnen enkele weken gratis geïnstalleerd. De panelen liggen bij jou op het dak, maar blijven in bezit van de verhuurder. Onderhoud aan het systeem komt daarom ook niet voor jouw rekening. Als er tijdens de huurperiode iets mis is met de installatie, zorgt de verhurende partij dat ze dit oplossen. Klanten van enie.nl krijgen toegang tot een speciale app waardoor je altijd precies kunt zien wat je zonnepanelen opleveren. Merk je in de monitoring dat de opbrengst minder is dan beloofd? Dan betaalt enie.nl het verschil terug. Als je meer opwekt is deze winst voor jou.