Zelf energie opwekken

Een half miljoen Nederlandse huishoudens gingen je al voor. Zij kozen voor onafhankelijke en duurzame energie. Zonder tussenkomst van bedrijven. En elk jaar weer komen er duizenden nieuwe energie-opwekkers bij. Allemaal wekken ze hun stroom op met zonnepanelen. De groene revolutie is in volle gang maar ondanks de mogelijkheden zijn er nog heel veel barrières. Wij willen deze wegnemen. We maken zonne-energie mogelijk voor iedereen die wil besparen en bij wil dragen aan een duurzamere planeet.

3 manieren om over te stappen op zonne-energie

Meest gekozen

ZonneHuren

Besparen, zonder investering

Wij dromen van een wereld die draait op zonne-energie. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om hierin duizenden euro’s te investeren. Daarom kun je bij ons per maand betalen voor je zonnepanelen. Op deze manier maken we zonne-energie voor iedereen mogelijk en bespaar je direct op je stroomkosten zonder investering.

Hoogste rendement

ZonneKopen

Al een half miljoen huishoudens maken gebruik van zonnepanelen. Wanneer je zonnepanelen koopt bespaar je direct op je energierekening. Met een investering in zonnepanelen behaal je financieel een hoger rendement dan het rendement op een spaarrekening.

Let op! Op dit moment kun je bij de Belastingdienst de btw over de aankoop terugkrijgen. Zo bespaar je tot 21% op de totale aanschafwaarde. Uiteraard regelen wij dit voor je.

Energiecontract

100% zonne-energie van onze eigen daken

Niet elke woning heeft de mogelijkheid om zelf zonne-energie op te wekken. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om alsnog groene stroom bij ons af te nemen.

Wij leveren als enige energieleverancier van Nederland 100% groene stroom van onze eigen zonnedaken! Hiernaast bieden we zonnepaneelbezitters de aller-hoogste terugleververgoeding van Nederland. Stap daarom nu over naar energie van dè energieleverancier voor zonaanbidders.