Enie.nl reviews

Enie.nl is opgericht met een missie: zonne-energie voor iedereen toegankelijk maken. Sinds 2013 hebben duizenden huishoudens met ons de stap naar een duurzamer Nederland. Van al onze klanten beveelt 89% ons aan en krijgen we een gemiddelde beoordeling van een 8.1. Hier zijn we trots op. Benieuwd wat klanten van ons vinden? Hieronder lees je een greep uit de enie.nl reviews en klantbeoordelingen.

A. Zwart - 14 zonnepanelen

Ik ben zeer tevreden over hoe de zonnepanelen geplaats zijn. Ik had een aantal wensen over de hoe de zonnepanelen zouden komen te liggen en enie.nl en de monteurs waren daarin erg flexibel. Erg fijn. Ik zou deze leverancier echt aanraden.

W. Holwerda - 9 zonnepanelen

Het hele proces van bestelling tot plaatsen van onze Zonnepanelen was een geweldige ervaring met enie.nl. Ik beveel enie.nl zeker aan als je Zonnepanelen wilt laten plaatsen!

B.R. van Vilsteren-Runhart - 21 zonnepanelen

Zeer tevreden en geweldige service! Zeker aan te raden.

Peter Laicht

"Ook na de oplevering blijven ze kwaliteit bieden"

Terugkijkend op het hele proces heeft Peter een goed gevoel bij zijn keuze. “Ik kan zo een aantal redenen bedenken waarom mensen moeten kiezen voor enie.nl: de zonnepanelen worden op korte termijn geplaatst, er zijn duidelijke garantie afspraken en goede kwaliteit van producten zoals het montagemateriaal en de panelen zelf. Kortom, wij zijn zeer tevreden!’’

Familie Visser

"Geen bla bla, maar een duidelijke voorstelling van zaken"

Klaas en zijn vrouw hebben voor zichzelf het doel gesteld om onafhankelijk te worden in het verkrijgen van energie. Klaas Visser: “De montage ging goed en netjes. De rommel werd keurig opgeruimd en het installatieteam was netjes en vooral kundig. Ook is hierbij de monitoringapparatuur geïnstalleerd. Hierdoor kan ik dagelijks kijken wat mijn zonnepanelen opleveren en dit geeft mij een fijn gevoel.‘’

Familie Oosterkamp

"Niet de goedkoopste maar uiteindelijk wel het hoogste rendement"

De aanschaf van zonnepanelen heeft vooral iets bijzonders teweeg gebracht bij Jan Oosterkamp. Jan: “Nu de zonnepanelen zijn geïnstalleerd kunnen we precies monitoren hoeveel energie deze produceren en wat ons verbruik is. Hierdoor zijn we nog bewuster geworden en kwamen we ook tot de ontdekking dat onze zonnepanelen zelfs meer opwekken dan in eerste instantie was berekend!’’

R.W. Molendijk - 8 zonnepanelen

Recent zonnepanelen geplaatst: vriendelijk personeel, snel en adequate installatie! En mooi om te zien hoe we op zonnige dagen nu meer produceren dan we gebruiken!

J.W. van der Brugge - 7 zonnepanelen

Via Vereniging Eigen Huis zijn door enie.nl zonnepanelen op os dak geplaatst. Wij zijn erg tevreden. Alles verliep op tijd en naar wens, Wij werden goed geïnformeerd door de medewerkers van enie.nl zowel online als bij de plaatsing. Mocht het zich voordoen dan zullen wij zeker enie.nl aanbevelen.

O. Cohen - 8 zonnepanelen

Ik ben heel tevreden over de installatie, de monteurs waren flexibel, behulpzaam en deden aardig hun werk. Binnendienst staat klaar voor vragen en is heel behulpzaam.

Interzorg Assen

100% focus op eigen bedrijfsprocessen

Zorginstelling Interzorg wil al hun middelen inzetten om zich te richten op de eigen processen en besloot de financiering en alle andere zaken rond de zonnepanelen aan enie.nl over te laten. Door de 550 geleasete zonnepanelen is het kantoor ‘Nul op de meter’ en klaar voor de toekomst.

Akkerbouwer Leo Vogels

Volledig het roer om

Akkerbouwer Leo Vogels, uit het Friese Firdgum, liet 1.300 zonnepanelen op zijn nieuwe schuren installeren. Door deze zonnepanelen en slimme technologische keuzes is het energieverbruik van zijn bedrijf met een derde gedaald.

Stap nu ook in 3 stappen over naar zonne-energie

Wensen en mogelijkheden

Kom er dankzij onze ZonneConfigurator binnen één minuut achter hoeveel zonnepanelen je gaan kosten én opleveren. Binnen één werkdag nemen we contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken en plannen we een online adviesgesprek in.

Advies op afstand

We nemen contact met je op om een definitieve offerte op te stellen. Na een kort adviesgesprek ontvang je het kostenoverzicht en gedetailleerde informatie voor jouw woning.

De installatie

De zonnepanelen worden binnen één werkdag geïnstalleerd, jij ontvangt vooraf een checklist zodat je precies weet waar je aantoe bent.

 
kWh
 
p/mnd

Uit hoeveel personen bestaat je huishouden?

  • Met een simulatieprogramma kijken we naar de zon-instraling op jouw woning. Op deze manier kunnen we nauwkeurig bepalen hoeveel stroom de zonnepanelen gaan opwekken en hoeveel je gaat besparen.

    Wil je precies weten wat zonnepanelen kopen of huren jou gaat kosten? Gebruik dan onze configurator!