Versnel de groei van je organisatie

Gekwalificeerde installateurs en elektriciens kunnen enie.nl Installatiepartner worden. Op deze manier krijg je toegang tot voldoende zonne-energie projecten, afgestemd op jouw beschikbaarheid. Bepaal zelf waar en wanneer je werkt en bouw samen met ons aan een duurzaam Nederland.

Een eigen organisatie-account

Wij zorgen dat je een eigen organisatie-account hebt zodat je altijd inzicht hebt in je klussen. Ben je even niet beschikbaar? Dan stel je dat zelf in. Verder leveren we alles voor je aan. Een gevulde installatieagenda, de technische voorbereiding en het logistieke proces. Zo heb jij alle tijd om je te focussen op uitvoering van de installaties.

Zekerheid over inkomen

Enie.nl is een van de marktleiders in Nederland. Door onze unieke proposities en samenwerkingen, en doordat we constant bezig zijn om blije klanten te creëren, hebben we een betrouwbare toestroom van werk. Als Installatiepartner van enie.nl profiteer je dus van volle agenda’s en daarmee een stabiel, zeker inkomen.

Training en financiële ondersteuning

Laat ons in jou investeren. Tijdens je samenwerking heb je doorlopend contact met onze kwaliteitsmanager. We maken een plan om constant te verbeteren met behulp van trainingen en analyses op klantervaringen. Loopt de samenwerking goed? Dan investeren we graag mee in de groei van je onderneming.

Digitale oplevering via de enie.nl app

Je wil niet te lang bezig zijn met administratie. Daarom kan het team zelf met behulp van de installatie-app het project voorbereiden en opleveren. Upload gemakkelijk foto’s, geef een optionele beschrijving en teken samen met de klant voor oplevering. Jij krijgt gelijk een signaaltje dat de installatie succesvol is afgerond. Zo heb je altijd grip op de operatie. Ook als je met meerdere teams werkt.

Het aanmeldingsproces

Telefonische intake

Zodra je je gegevens achterlaat nemen we binnen 72 uur contact met je op. Telefonisch bespreken we de mogelijkheden van een samenwerking.

Screening

Je ontvangt een online vragenformulier waar je de benodigde documenten en certificaten kunt aanleveren zodat we een beter beeld krijgen bij de ervaring en technische onderbouwing.

Persoonlijke kennismaking

Nadat de documentatie compleet is komen we graag bij je langs om alle ins en outs van de overeenkomst door te nemen. Ook bespreken we al je parameters (regio, type projecten, aantal installaties etc.)

Kick-off met het team

We organiseren een kick-off moment zodat iedereen bekend is met enie.nl en de betrokken medewerkers. Ook grijpen we dit moment aan om kleding uit te reiken.

Aan het werk!

Het moment is daar! De eerste installaties. We gaan los met de samenwerking en bespreken uiteraard voortdurend de voortgang.

Duurzame samenwerking staat centraal

Oprichters enie.nl

“Enie.nl maakt zonne-energie voor iedereen toegankelijk. Dit doen we op basis van unieke oplossingen, slimme processen en oprechte aandacht voor de klant. In dit proces omarmen we het duurzaam ondernemerschap.

We zijn afhankelijk van onze betrouwbare installatiepartners om onze missie te verwezenlijken. Een wereld die draait op zonne-energie. Daarom bouwen we aan win-win samenwerkingen voor de lange termijn.”

– Milan en Patrick van der Meulen

Meld je aan via onderstaand formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.