Zonnepanelen huren via je loonstrook, daarmee stap je over van grijze stroom op groene stroom. En tegelijkertijd bespaar je direct fors op je stroomkosten. Win-win.

Tip ZonneSparen® bij je werkgever! Niet alleen jij en je collega’s profiteren namelijk van een enorm voordeel. Je werkgever verduurzaamt kosteloos de organisatie, ook buiten de muren van het kantoor. Vul onderaan de pagina je gegevens in en we kijken samen met je hoe we ZonneSparen voor jou en je collega’s mogelijk maken.

Verduurzamen, ook zonder investering

Wij hebben één doel: zonne-energie voor iedereen. Om dat te bereiken, moet zonne-energie veel goedkoper worden dan grijze stroom. Wij hebben gezocht en gevonden: ZonneSparen®.

Jij profiteert van een enorm fiscaal voordeel door te betalen via je loonstrook. Je hoeft niet te investeren en betaalt een maandbedrag dat direct een stuk goedkoper is dan je huidige stroomkosten!

Vertrouwd zonnepanelen huren via je loonstrook

Wij plaatsen kosteloos de zonnepanelen. Voor een periode van tien jaar verzorgen wij alle service en onderhoud. Gaat er iets kapot? Dan vervangen wij het. Valt de opbrengst tegen? Dan denken wij mee voor een oplossing. Je betaalt alleen voor de hoeveelheid opgewekte stroom.

Met onze app weet je op elk moment van de dag precies wat je opwekt en wat je verbruikt.

Tip je werkgever

Jij en je collega’s huren voordelig zonnepanelen en eventueel een elektrische laadpaal. Zo besparen jullie direct op stroom- en brandstofkosten. Je werkgever kan kosteloos en moeiteloos meedoen. In vele gevallen bespaart je werkgever zelfs op kosten én verduurzaamt de organisatie ook buiten de muren van het kantoor.

Benieuwd wat er voor jou en je collega’s mogelijk is? We gaan graag vrijblijvend met je werkgever in gesprek. Ook werkgevers hebben profijt bij de verduurzaming van het bedrijf.

Zonnepanelen huren via ZonneSparen® in 4 stappen

Informatie aanvragen

Binnen één werkdag nemen we contact op om de mogelijkheden voor jou en je werkgever te bespreken.

Afstemming met je werkgever

Wil je betalen via je loonstrook dan zal je werkgever dit moeten faciliteren. Wij regelen de afstemming met je werkgever, daar hoef je zelf niks voor te doen.

Adviesgesprek

Het adviesgesprek vindt op afstand plaats door middel van schermdeling. Zo weet je snel of je woning geschikt is voor zonnepanelen.

Installatie

In de meeste gevallen worden de zonnepanelen binnen één dag geïnstalleerd.

 
kWh
 
p/mnd

Uit hoeveel personen bestaat je huishouden?

 • Met een simulatieprogramma kijken we naar de zon-instraling op jouw woning. Op deze manier kunnen we nauwkeurig bepalen hoeveel stroom de zonnepanelen gaan opwekken en hoeveel je gaat besparen.

  Wil je zonnepanelen huren of ben je gewoon benieuwd naar de kosten? Bekijk hierboven een schatting van het maandbedrag.

  Een duurzamer bedrijf én gelukkige werknemers

  Benieuwd hoe ZonneSparen in de praktijk wordt ervaren? Bij logistiek dienstverlener GD-iTS besparen werknemers al honderden euro’s per jaar door zonnepanelen te huren via hun loonstrook.

  “Benut de ruimte binnen de WKR en zet het in voor verduurzaming en je werknemers.”

  – Jan Korsten, GD-iTS

  Lees hier hoe werknemers van GD-iTS maximaal profiteren.

  ZonneSparen: uniek en voordelig

  Investeren in duurzaamheid levert jou op de korte én lange termijn voordelen op. Naast zonnepanelen huren of kopen beschikken we over tal van unieke concepten die de markt voor zonne-energie ontzettend leuk maken. Welkom bij enie.nl.

  Alles over ZonneSparen

  Veelgestelde vragen

  Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem contact met ons op!

  • Wat gebeurt er als ik uit dienst ga bij mijn werkgever?

  • Wat gebeurt er als ik ga verhuizen?

  • Waarom enie.nl?

  • Kan ik via de Groene WKR ook zonnepanelen kopen of financieren?

  • Is zonnepanelen huren niet duurder dan kopen?

  Zonne-energie is nu voor iedereen beschikbaar!

  Wil je informatie over het huren van zonnepanelen, vul dan hieronder het formulier in. Dan nemen we binnenkort telefonisch contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Meer weten?

  Onze adviseurs zitten voor je klaar.
  Bel voor meer informatie naar 085-401 7000