Investeer in de zon

Zonnepanelen kopen is de laatste jaren erg aantrekkelijk geworden. Het levert zelfs een hoger rendement op dan het geld op je spaarrekening. Dat is maar goed ook, want hierdoor stappen steeds meer mensen over op zonne-energie. Al meer dan 1.500.000 Nederlanders hebben zonnepanelen op hun dak laten plaatsen. Zij besparen elke maand veel geld, leven duurzamer en zijn helemaal klaar voor een zonnige toekomst. Wacht niet langer en stap ook over!

Zonnepanelen kopen

Direct geld besparen

Met je investering in zonnepanelen bespaar je direct op je maandlasten. De prijzen van elektriciteit stijgen, terwijl jij niets meer voor je stroom betaalt. Met 10 zonnepanelen bespaar je snel 800 euro per jaar. Hiernaast krijg je ook nog eens de btw terug op je investering. Ook na 2023 blijft zonnepanelen kopen een rendabele keuze.

De prijs van een zonne-installatie is sterk afhankelijk van het type en vermogen van de zonnepanelen en de omvormer. Wil je graag precies weten wat zonnepanelen je gaan kosten? Bereken in één minuut je prijs.

Verduurzaam met zonnepanelen

Goed bezig

De duurzaamste energie is de energie die je zelf opwekt. Zonder tussenkomst van energieleveranciers en écht van de bron. Op deze manier verlaag je je CO2-uitstoot aanzienlijk.

Om je een beeld te geven: de CO2-uitstoot die je bespaart met een gemiddelde zonne-energie-installatie, staat gelijk aan het besparen van de uitstoot van 628.127 kilometer rijden. Dat is wel de moeite waard.

Verhoog de waarde van je woning

Altijd een goede investering

Zonnepanelen dragen bij aan een beter energielabel van je woning. Sinds 1 januari 2015 is het energielabel voor iedereen verplicht die een huis wil kopen, verkopen of verhuren.

Zonnepanelen verdienen zich door de stijgende energieprijzen al tussen de 3 en 6 jaar terug! Een goede investering dus, zeker omdat zonnepanelen ruim 30 jaar meegaan. Wij geven je het beste advies over zonnepanelen. Vraag een gratis voorstel aan of bereken direct je prijs!

Prijs zonnepanelen kopen

Benieuwd wat zonnepanelen jouw opleveren? We geven je graag een inkijkje.

20.000+Klanten

8 jaarErvaring

Onze partners

700.000zonnepanelen geplaatst

Gelukkige klanten

In 3 stappen zonnepanelen kopen

Inschrijven

Binnen één werkdag nemen we contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken en plannen we een adviesgesprek in.

Zonnepanelen adviesgesprek

Het adviesgesprek vindt online op afstand plaats. Zo komt er niemand over de vloer. Slim, vrijblijvend en toegankelijk.

Installatie van de zonnepanelen

In de meeste gevallen worden de zonnepanelen binnen één dag geïnstalleerd.

Benieuwd wat zonnepanelen jou opleveren?

Vul je gegevens in en onze adviseurs nemen binnen één werkdag contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk al onze veelgestelde vragen of neem contact op!

  • Hoe werken zonnepanelen?

  • Hoe werkt de btw-teruggave?

  • Hoeveel CO₂-uitstoot bespaar je met je zonnepanelen?

  • Moet je zonnepanelen schoonmaken?

  • Wat brengt een zonnepaneel op?

  • Wat doet de omvormer?

  • Wat is het verschil tussen serie of parallel geschakeld?

Twijfel je nog?

Onze ideeën bieden jou de ruimte om te kiezen voor zonnepanelen huren of kopen. Twijfel je nog welke optie bij jou past? Onze adviseurs staan altijd voor je klaar en geven het beste advies in elke situatie.

Nog meer leesvoer

Raak je niet uitgelezen over zonnepanelen? Dan vind je deze artikelen vast interessant.

De salderingsregeling, wat is dat precies?

De hoeveelheid energie die je per jaar teruglevert, wordt op de jaarrekening per kWh verrekend met je energierekening; dit heet salderen. Vanaf 2023 verandert deze regeling. Benieuwd wat dat voor jou kan betekenen?

Meer lezen

Hoger energieverbruik door thuiswerken? Tijd voor zonnepanelen!

Wie thuis werkt, verbruikt – niet geheel onverwacht – thuis meer energie. Thuiswerken zorgt dus voor hogere energiekosten, tenzij je zelf je energie opwekt en het slim benut. Zonnepanelen en thuiswerken is dus een gouden combinatie.

Meer lezen

Wat kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen zijn van veel factoren afhankelijk. Wil je bijvoorbeeld de zonnepanelen huren of kopen? En hoeveel zonnepanelen heb je nodig? Hoe dan ook; zonnepanelen zijn altijd een hele slimme financiële keuze.

Meer lezen

Onze projecten

We zijn volop actief met de realisatie van prachtige projecten. Dat doen we in de woonwijk, maar ook op sportverenigingen en bij bedrijven. Een impressie van onze projecten vind je hier.

Zonnepanelen voor het project ‘Fûgelfrij’

15 duurzame woningen in De Klamp, Leeuwarden - All-Electric Living - kiezen voor de toekomst - Met een nieuwe woning van Duurzaam Wonen.nl in de Klamp ben je volledig voorbereid op de duurzame ontwikkelingen van de toekomst. Door het bouwen van een all-electric woning maak je de overstap naar een nieuwe manier van wonen. De woningen in het project ‘Fûgelfrij’ zijn standaard voorzien van 15 zonnepanelen die door ons, enie.nl, worden geïnstalleerd. Je kunt hierbij kiezen voor een huur- of een koopconstructie.

Lees verder

Sporten op slimme energie - Het kan

Zonne-energie. Ook voor verenigingen. Met zonnepanelen wek je zelf schone energie op. Nu is het ook voor sportclubs en verenigingen mogelijk om deze stap te maken zonder investering. Zo draag je als club bij aan een schone sportomgeving van huidige én toekomstige sporters.Als sportclub kun je zonnepanelen laten plaatsen en meteen beginnen met kosten besparen. De prijs die je betaalt voor de zonnestroom is in veel gevallen lager dan het tarief voor grijze stroom. Daarnaast sponsoren we jouw club 2 jaar lang én organiseren we een collectieve inkoopactie voor alle leden van jouw vereniging.

Lees verder

Zonnepanelen voor het project ‘Loevestein’

4 duurzame gezinswoningen in Gorredijk - Kiezen voor de toekomst. Met een EPC van 0,0 zijn de woningen energieneutraal en zijn je energielasten lekker laag. De woningen van Loevestein zijn standaard voorzien van 15 zonnepanelen die door ons, enie.nl, worden geïnstalleerd. Je kunt hierbij kiezen voor een huur- of een koopconstructie. Op deze pagina vind je informatie op basis waarvan je de keuze kunt maken die het beste bij jou past. Daarnaast vind je hier een formulier waar je jouw keuze voor huur of koop van de zonnepanelen kunt aangeven.

Lees verder

Meer weten?

Bel met onze adviseurs via
085-401 7000