De zon. Energieleverancier voor iedereen.

Ons doel is om deze energie ook écht voor iedereen beschikbaar te maken. Of je nou wel of niet wilt investeren. Wel of geen geschikt dak hebt. Voor bij je thuis of op je werk. Wij bieden de oplossing.

ZonneHuren

Alle voordelen, zonder investering

We willen dat iedereen over gaat op schone energie. Daarom moet zonne-energie toegankelijk zijn, ook als je geen grote investering wilt of kunt doen.

De voordelen van zonnepanelen huren? Bij enie.nl betaal je een vast maandbedrag voor je zonnepanelen. Terwijl de prijzen voor grijze stroom stijgen, staat dit bedrag voor tien jaar vast. Zo bespaar je direct al zeker 15% per maand. Na tien jaar neem je de zonnestroominstallatie over en profiteer je nog minstens twintig jaar van eigen zonne-energie! Bereken nu direct jouw maandbedrag met de Zonneconfigurator.

ZonneSparen

Duurzame stroom, via de loonstrook.

Met ZonneSparen via de Groene WKR kun jij via je loonstrook overstappen op zonne-energie. Door het fiscale voordeel, bespaar je tot 55% op stroomkosten.

Dit proces is voor de werkgever volledig kosteloos, georganiseerd en geautomatiseerd. De Groene WKR is dé arbeidsvoorwaarde voor duurzaam ondernemen. Ben jij klaar om echt duurzaam te ondernemen?

ZonneKopen

Direct besparen met je eigen zonnepanelen

Waar je ook komt, je ziet zonnepanelen op de daken liggen. 1.000.000 Nederlanders hebben hun dak veranderd in een opweklocatie voor groene energie. En waarom zou je het niet doen? Je draagt bij aan een duurzamer Nederland én bespaart direct op je energiekosten.

Bereken nu direct jouw prijs met onze zonneconfigurator.

100%-Zoncontract

Niet elke woning heeft de mogelijkheid om zelf zonne-energie op te wekken. Ook zonder eigen dak kun je gebruikmaken van de energie van de zon.

Wij leveren als enige energieleverancier van Nederland 100% groene stroom van onze eigen zonnedaken. Hiernaast belonen we zonnepaneelbezitters met de allerhoogste terugleververgoeding van Nederland. Stap daarom nu over naar energie van dé zonne-energieleverancier van Nederland.

ZonneLaden

Vol energie van en naar huis

Elektrisch rijden is zuiniger, slimmer, stiller en bovenal bijzonder comfortabel. Maar weet je wat het mooiste is? Met je eigen laadpaal, thuis of op het werk ben jij altijd de baas over je energie.

Iedereen een duurzaam privé tankstation, dát is pas 21e-eeuws. En ben je wel een keer lang onderweg en wil je toch publiek laden? Geen probleem. Met de ZonneLaden-pas geef jij je rit op meer dan 70.000 laadpunten in Europa energie.

Meer weten?

Onze adviseurs zitten voor je klaar.
Bel voor meer informatie naar 085-401 7000.