Meld je vriend aan en verdien beide € 100,-

Met onze vriendenactie stappen elke week nieuwe slimme consumenten extra voordelig over op zonne-energie. Heb je vrienden, familieleden, buren of kennissen die ook willen kiezen voor zonnepanelen? Meld ze dan aan via onderstaand formulier. Voor elke nieuwe vriend ontvang je €100,- én geef je hen €100,- korting.

Nog geen idee wie in jouw omgeving interesse heeft in zonnepanelen, maar wil je wel profiteren van de vriendenactie? Deel dan onderstaande link met je netwerk en laat ze zelf hun gegevens invullen. Daar maak je nog eens vrienden mee!

enie.nl/delen/

Je vriend(en) aanmelden is zo geregeld:

Draag een vriend aan

Vul de contactgegevens van je vriend in, zodat wij hem of haar kunnen benaderen. Je kunt zo veel vrienden aandragen als je zelf wilt.

Adviesgesprek

We plannen een online adviesgesprek in met de vriend die je hebt aangedragen en kijken naar de beste oplossingen voor zijn of haar situatie.

Profiteer van de voordelen

Kiest je vriend voor zonnepanelen van enie.nl? Dan verdien jij na de installatie maar liefst € 100,- en krijg je vriend € 100,- korting.

Verdien € 100,- en geef je vriend € 100,- korting!

Vul hieronder de gegevens in van iemand die wil overstappen op zonne-energie. Maakt diegene net als jij gebruik van het aanbod van enie.nl, dan ontvang jij € 100,- op je rekening en krijgt je vriend € 100,- korting!

Zonnepanelen voor iedereen. Het kan.

  • Jouw gegevens

  •    

    Gegevens van je vriend

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Let op: de actie is alleen geldig als je vriend nog niet eerder met ons in contact is geweest.

Bekijk hier de actievoorwaarden.