Wil je de opbrengst van zonnepanelen berekenen om een beter beeld te krijgen van de terugverdientijd? Dat begrijpen we bij enie.nl heel goed! We willen zonnepanelen voor iedereen mogelijk maken, ongeacht je keuze voor ZonneHuren, ZonneKopen of zonnepanelen zakelijk. Voor iedere situatie bestaan geschikte en rendabele oplossingen. Voordelig voor jezelf en goed voor de wereld. Bereken direct de opbrengst uit zonnepanelen.

Online berekenen opbrengst zonnepanelen

Dat klinkt prettig toch? Het zorgt ervoor dat je ontzettend veel tijd én geld kunt besparen. Met onze online tool (ZonneConfigurator) kunnen we aan de hand van je adres en jaarlijkse energieverbruik een nauwkeurige inschatting maken van de potentiële opbrengst van zonnepanelen. Alles binnen één minuut, maar dat hoeft natuurlijk niet. Neem je tijd en bereken de opbrengst van zonnepanelen op jouw adres. Nadat je de simulator bent doorlopen, ontvang je een vrijblijvende offerte en kunt vervolgens altijd nog bepalen of je met ons verder wilt gaan.

Exacte opbrengst zonnepanelen

In alle eerlijkheid toegegeven, weten we van te voren nooit de exacte opbrengst uit zonnepanelen. Dit hangt namelijk samen met een aantal externe factoren, zoals de weersomstandigheden over een heel jaar en de invloed van beschutting zoals (groeiende) bomen. Wat we wel kunnen zeggen, is dat de opbrengst uit zonnepanelen de afgelopen jaren sterk is gegroeid, en dat de ontwikkelingen veelbelovend zijn. Dit wil zeggen: de panelen hebben een hogere cel efficiency gekregen, terwijl het groeiende aanbod van panelen zorgt voor een dalende aanschafprijs. Een een-tweetje voor de afnemer dus!

De verwachte opbrengst van zonnepanelen

We kunnen eerst bij je thuis komen en een kostbare inschatting maken van de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw adres. Dat kost echter veel tijd, en je weet nog niet eens zeker of je voor ons kiest. Hoe makkelijk zou het zijn om online die eerste stap al te kunnen zetten? Maak gebruik van onze ZonneConfigurator. Wij maken een nauwkeurige inschatting van de verwachte opbrengst uit zonnepanelen. Dit doen we op basis van de volgende elementen:

  • Hellingshoek van het dak
  • Oriëntatie van het dak ten opzichte van de zon
  • Cel efficiency (uitgebreid en periodiek getest)
  • Kwaliteit van de omvormer

Naar aanleiding van onze bevindingen wordt een concrete uitspraak gedaan over de te verwachten terugverdientijd bij aanschaf van de zonnepanelen. De terugverdientijd maakt inzichtelijk binnen welke periode het rendement van zonnepanelen break-even loopt met de aanschafprijs. In het vervolg ga je daadwerkelijk geld verdienen!

Wil je weten hoe we dat doen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs. 

Duurzame energie voor iedereen

Met zijn allen de overstap maken naar duurzame stroom in de vorm van zonne-energie? Bij enie.nl is dat het doel. Daarom zeggen we ook: het kan. Ligt de aankoopprijs voor zonnepanelen buiten je budget? Dan zorgen we er middels onze slimme oplossingen voor dat zonne-energie ook jouw energie wordt. Een sprong naar voren dankzij de slimste, mooiste en sterkste energiebron die onze aarde rijk is.

Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Wil jij weten wat zonnepanelen je opleveren? We hebben het heel eenvoudig gemaakt, dankzij onze handige ZonneConfigurator. Vul je postcode en huisnummer in, en ontvang direct een overzicht van de mogelijkheden voor zonnepanelen bij jou thuis. Vaak is dat meer dan je denkt! Daarmee maken we zonne-energie toegankelijk voor iedereen, zonder dat je direct ergens aan vastzit. Uiteraard helpen we je in het vervolg graag bij de overstap naar duurzame stroom van enie.nl.

Bereken ook jouw opbrengst

Wij maken het je net iets makkelijker. Bereken de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw adres nu volledig online! Binnen één minuut. Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.