enie.nl is een van de winnaars van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis in de provincies Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht. De betreffende deelnemers ontvangen van ons een aanbod op maat.

Over de collectieve inkoop

De Collectieve Inkoop Zonnepanelen wordt georganiseerd door Vereniging Eigen Huis voor zowel leden als niet-leden. Inwoners van de provincies Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht hebben zich vrijblijvend ingeschreven voor de actie. Op 2 mei heeft er een veiling plaatsgevonden onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. enie.nl deed het scherpste bod en heeft de veiling gewonnen. Wij mogen een deel van de deelnemers een persoonlijk aanbod doen.

Trots

Milan van der Meulen, mede-directeur van enie.nl, reageert trots op de uitkomst: “Wij hebben als doel om zonne-energie voor iedereen mogelijk te maken. Dit collectief resulteert in een flinke korting waardoor het voor een grote groep mensen financieel toegankelijker wordt om over te stappen op zonne-energie”.
Vereniging Eigen Huis stelt hoge kwaliteitseisen aan de leveranciers en de producten. Deelnemende bedrijven worden gecontroleerd op hun ervaring, bedrijfsvoering, klanttevredenheid en financiële stabiliteit.
 

Meedoen kan nog steeds

Deelnemers hebben tot en met 21 juni 2019 de tijd om zich in te schrijven voor het aanbod. Als ze hun persoonlijk aanbod accepteren dan zal enie.nl uiterlijk eind oktober 2019 een compleet zonne-systeem installeren. Lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis is bij inschrijving niet vereist. Na acceptatie van het aanbod worden mensen automatisch lid van Vereniging Eigen huis. Het lidmaatschap is het eerste jaar gratis voor nieuwe leden.
Meer informatie is te vinden via https://www.enie.nl/collectief/