Kiezen voor de toekomst

Met een EPC van 0,0 zijn de woningen energieneutraal en zijn je energielasten lekker laag. De woningen van Loevestein zijn standaard voorzien van 15 zonnepanelen die door ons, enie.nl, worden geïnstalleerd. Je kunt hierbij kiezen voor een huur- of een koopconstructie. Op deze pagina vind je informatie op basis waarvan je de keuze kunt maken die het beste bij jou past. Daarnaast vind je hier een formulier waar je jouw keuze voor huur of koop van de zonnepanelen kunt aangeven.

Dit aanbod wordt je gedaan door:

enie.nl

Logo Duurzaam Wonen

Duurzaam Wonen

Huren? Of toch liever kopen?

Hoogste rendement

ZonneKopen

Al een half miljoen huishoudens in Nederland maken gebruik van zonnepanelen. Met je investering in zonnepanelen bespaar je direct op je maandlasten. Waarbij het geld op je spaarrekening niks oplevert, kun je met zonnepanelen een uitzonderlijk hoog rendement behalen. Met 10 zonnepanelen bespaar je al snel 500 euro per jaar.

De keuze voor zonnepanelen

Zonnepanelen kopen heeft verschillende voordelen. Zo verklein je direct je CO2-voetafdruk. De uitstoot die je bespaart met een gemiddelde zonne-installatie staat gelijk aan de uitstoot die vrijkomt bij het rijden van ruim 628.000 kilometer in de auto.

Zonnepanelen dragen bij aan een beter energielabel van je woning. Sinds 1 januari 2015 is het energielabel voor iedereen verplicht die een huis wil kopen, verkopen of verhuren. Daarnaast zijn huizenkopers meer bereid te betalen voor een woning met zonnepanelen. Een goede investering dus.

Een volledig werkend zonne-energiesysteem met 15 zonnepanelen voor jouw woning kost € 6.477,49 inclusief btw. Let op: je krijgt de btw van 21% op je aankoop van zonnepanelen terug! Uiteraard regelen wij dit voor je.

ZonneHuren

Bij ons kun je per maand betalen voor je zonnepanelen. Op deze manier hoef je niet te investeren en bespaar je direct op je stroomkosten.

Wij doen al het werk

Huur je zonnepanelen, dan profiteer je tien jaar lang van volledige garantie, onderhoud, verzekeringen en service. Na afloop van het huurcontract kun je kiezen de zonnepanelen over te nemen voor € 30,25 inc. btw per zonnepaneel of het contract verlengen tegen een nader te bepalen gereduceerd tarief. Je neemt na de huurperiode alle fabrieksgaranties over.

Zonnepanelen huren bij ons is gemiddeld goedkoper dan de stroomprijs van de traditionele energieleveranciers. Het huren van een zonne-energiesysteem met 15 zonnepanelen voor jouw woning in Loevestein kost per maand € 78,31 inclusief btw.

Het zonne-energie-systeem

Wij staan bekend om onze strenge selectieprocedure op producten. Alleen toonaangevende kwaliteit en zekerheid is voor ons goed genoeg. Wij willen samen met jou met een gerust gevoel genieten van de zonne-energie die wordt opgewekt. Onze kwaliteit wordt onderbouwd door verschillende onafhankelijke instanties.

Op basis van de ontvangen informatie bieden wij een volledig werkende zonne-energie installatie aan bestaande uit:

  • 15 x 325Wp Jinko zonnepanelen (full black) | 25 jaar vermogensgarantie
  • SolarEdge omvormers | 12 jaar garantie
  • SolarEdge Power Optimizers | 25 jaar garantie
  • ClickFit montagemateriaal voor schuine daken | 20 jaar garantie
  • AC en DC bekabeling,
  • Monitoring van je opbrengst,
  • BTW teruggave door enie.nl,
  • Volledige installatie.

Kortom een all-in installatie. Het zonnepaneel is hieronder te zien.

Jinko Cheetah Full Black 315 Wp

Jinko 325 WP Mono Full Black N-Type

Jinko Full Black zonnepaneel | 325 Wp (Zwart)

 

Aantal Wp
325 Wp

Afmetingen van het zonnepaneel
1665 x 1002 x 35 mm

Gewicht van het zonnepaneel
19 kg

Modulerendement
18,88 %

Productgarantie
12 jaar

Vermogensgarantie
Eerste 12 jaar 90% en de 15 jaar daarna 80,2%

Pakket kiezen

Keuzeformulier Loevestein

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.