Wil je besparen op je energierekening en meer weten over de kosten voor 14 zonnepanelen? Kies samen met enie.nl voor de duurzame route vooruit. Goed voor de wereld om ons heen, en nog beter voor je eigen portemonnee. Met al die aanbieders van zonnepanelen is het lastig om de juiste partner te vinden. Wij verzekeren jou van de juiste balans tussen vermogen, opbrengst en kosten. Wat is de prijs voor 14 zonnepanelen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het kopen van 14 zonnepanelen kost gemiddeld 5.000 tot 6.750 euro, inclusief montage en na aftrek van de btw-teruggave. Bij dat laatste, de btw-teruggave, helpen we je overigens graag. Wat de prijs in jouw situatie is, dat kan je heel eenvoudig berekenen in de ZonneConfigurator. In drie stappen ken jij je opbrengst en terugverdientijd op basis van 14 zonnepanelen.

 1. Vul je adresgegevens in en bekijk of je dak in aanmerking komt
 2. Deel je reële stroomverbruik op jaarbasis (jaaroverzicht leverancier)
 3. Keuze ZonneKopen en ZonneHuren en bepaal het aantal zonnepanelen

In de laatste stap zorgen we voor een overzicht van jouw situatie, inclusief de indicatieve opbrengst en terugverdientijd. Dat doen we geheel vrijblijvend!

Prijs 14 zonnepanelen berekenen

Duurzaam en voordelig

Wil je de kosten van 14 zonnepanelen berekenen, dan is het goed om te weten hoe we tot die berekening komen. Het systeem bestaat uit meer dan alleen de zonnepanelen op het dak. Denk maar eens aan de omvormer, bekabeling en optimizers. Ook voor een goede installatie willen we graag garant staan, en daarom nemen we standaard de tijd om alles in één keer goed te doen. Weet je al of je voorkeur ligt bij zonnepanelen kopen of zonnepanelen huren? Ontdek wat die keuze voor jou betekent.

14 Zonnepanelen kopen
Wil je de 14 zonnepanelen vanaf dag 1 in eigen beheer hebben? Dan is zonnepanelen kopen de beste optie. Je ontvangt van ons vrijblijvend een aanbod met daarin de eenmalige, vaste prijs voor het volledige systeem. Bij de prijs hebben we de btw-teruggave al verrekend, terwijl montage en installatie zijn inbegrepen.

14 zonnepanelen huren
Wil je 14 zonnepanelen laten installeren, zonder een cent te hoeven installeren? Maak dan kennis met de voordelen van zonnepanelen huren. Na installatie van 14 zonnepanelen geniet je vanaf dag 1 van alle voordelen van zonnepanelen, en het enige dat je hoeft te doen is een maandelijks huurbedrag betalen. Zonne-energie voor iedereen toegankelijk.

14 zonnepanelen - Een garantie voor rendement

Ben je benieuwd naar het rendement op 14 zonnepanelen? Elk paneel zet zonlicht om in gelijkstroom, waarna de omvormer zorgt voor de wisselstroom die we in huis gebruiken. Efficiëntie staat daarin aan de basis. Onze zonnepanelen kennen een gemiddeld rendement van 20,5%. Dat is ongekend hoog. Ook kennen de panelen een hoog piekvermogen van liefst 390Wp. We hebben in de afgelopen jaren blijvend geïnvesteerd in de kwaliteit en het vermogen van onze producten. Dat laten we zien door op onze producten een uitgebreide garantie te bieden.

Verzeker jezelf ook van het hoogste rendement uit zonne-energie. Sluit je aan bij enie.nl.

Onze belofte, jouw profijt

Maatwerk aanbod

Een transparant overzicht van de kosten en opbrengst van 14 zonnepanelen.

Hoogste rendement

Zodat je op ieder moment van het jaar optimaal profiteert van zonne-energie.

Kwaliteit

Waar jij nog jaren van gaat genieten! Zo maken we de energietransitie leuk!

 
kWh
 
p/mnd

Uit hoeveel personen bestaat je huishouden?

 • Wij helpen jou met besparen. Met 14 zonnepanelen ben jij minder afhankelijk van de grillige energiemarkt, ongeacht je keuze voor ZonneKopen of ZonneHuren. Bereken nu jouw voordeel binnen één minuut.

  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Het is vaak de eerste vraag die men zichzelf stelt in de oriënterende fase voor zonnepanelen: “hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?” Idealiter wil je precies genoeg zonnepanelen installeren om je jaarlijkse stroomverbruik ‘dekkend’ te hebben. Dit betekent dat je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet, terwijl de stroom die je niet gebruikt kan worden gesaldeerd.

  Lees verder

  Wat is het beste moment om zonnepanelen te plaatsen?

  Overweeg je zonnepanelen op het dak te plaatsen? Dan wil je ongetwijfeld weten wat de beste periode is om de zonnepanelen te installeren. We kunnen steeds meer monitoren, en dus ook de opbrengst van zonnepanelen op een willekeurige dag. Die data vertellen ons veel, voornamelijk in welke periode jouw rendement het hoogst ligt.

  Lees verder

  Hoe werken zonnepanelen?

  Met zonneschijn je wasmachine laten draaien, best bijzonder eigenlijk. Achter de zonnepanelen op je dak, of die je op je dak wilt hebben, gaat een knap staaltje techniek schuil. Hoewel de zonnepanelen de spotlight van de installatie vangen, kunnen ze het werk niet alleen doen. Wat haal je eigenlijk precies in huis als je zonnepanelen aanschaft?

  Heb je nog vragen?

  Dan helpen we je graag. Je kunt ons altijd telefonisch bereiken op 085 401 7000.