Een kwalitiatief zonne-energiesysteem van enie.nl

Als klant van Hubo stap je nu makkelijk over op zonnepanelen met de kwaliteit die je gewend bent. We maken een persoonlijk voorstel, verzorgen de installatie en regelen de btw-teruggave. Het productaanbod is met zorg samengesteld zodat je gebruik maakt van betrouwbare garanties en dus met een gerust hart kunt genieten van je zonnepanelen installatie. We kijken er naar uit om je van het beste advies te voorzien. Lees hier meer over onze advieswijze.

Hoe werkt het?

Stap 1 | Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Dit gesprek vindt op afstand plaats. Zo weet je snel of je woning geschikt is voor zonnepanelen.

Stap 2 | Persoonlijk voorstel

Met een simulatie programma kunnen we nauwkeurig bepalen hoeveel stroom de zonnepanelen zullen gaan opwekken en hoeveel je gaat besparen.

Stap 3 | Installatie

Samen plannen we een installatiedatum. Op het afgesproken moment komen gecertificeerde monteurs de zonnepanelen installeren. Nog op dezelfde dag wek je de eerste zonne-energie op.

Installatie

Zo doen we dat

Elke week mogen we een paar honderd mensen laten overstappen op zonne-energie. De installatie van de zonnepanelen is altijd een bijzonder moment. Daarom leggen we graag uit wat je kunt verwachten.

Onze producten

Duurzame kwaliteit

Het productaanbod is met zorg samengesteld zodat je gebruik maakt van betrouwbare garanties en dus met een gerust hart kunt genieten van je zonnepanelen installatie.

Wat anderen vinden

Vraag een gratis voorstel aan