Zonnepanelen huren of kopen via Hubo

De transitie naar duurzame energie is in volle vaart. Al één miljoen Nederlandse huishoudens hebben zonnepanelen op hun dak liggen. Zo maken we met zijn allen Nederland een heel stuk duurzamer.

Als klant van Hubo stap je nu makkelijk over op zonnepanelen met de kwaliteit die je gewend bent. We maken een persoonlijk voorstel, verzorgen de installatie en kunnen de btw-teruggave regelen.

  • Keuze tussen kopen of huren
  • Een scherpe prijs met de langste garanties
  • Bekijk het zonnepaneel in een van de Hubo-vestigingen

Zonnepanelen huren

Zorgeloos en zonder investering

We willen dat iedereen over gaat op schone energie. Daarom moet zonne-energie toegankelijk zijn, ook als je geen grote investering wilt doen. Door zonnepanelen te huren kies je voor duurzame zonne-energie van eigen dak. Het mooie? Je betaalt een vast maandbedrag en bespaart vanaf dag een ten opzichte van je huidige grijze energiecontract.

Na de huurperiode van tien jaar neem je de zonnepanelen over. Vanaf dat moment ben jij de eigenaar van de zonnepanelen en profiteer je nog jaren van je eigen zonne-energie.

Wij zijn tijdens de huurperiode volledig verantwoordelijk voor:

  • de montage
  • het onderhoud
  • de verzekeringen
  • de opbrengst van de zonnepanelen

Zonnepanelen kopen

Direct geld besparen

Zonnepanelen kopen is de laatste jaren erg aantrekkelijk geworden. Het levert zelfs een hoger rendement op dan het geld op je spaarrekening. Met je investering in zonnepanelen bespaar je direct op je maandlasten. De prijzen van elektriciteit stijgen, terwijl jij niets meer voor je stroom betaalt. Met tien zonnepanelen bespaar je snel €600 per jaar. Hiernaast kan je ook nog eens de btw over de aanschaf van je zonnepanelen terug vragen.

De prijs van een zonne-installatie is sterk afhankelijk van het type en vermogen van de zonnepanelen en de omvormer. Bereken daarom direct jouw prijs via onze ZonneConfigurator.

Zonnepanelen huren of kopen

Speciaal voor alle klanten van Hubo. Overstappen en direct besparen, precies zoals jij dat wilt. Wij maken het extra makkelijk en voorzien je van een vrijblijvend voorstel. Ontdek het bij enie.nl!

De Hubo brochure

In deze brochure nemen we je in 3 stappen mee naar nieuwe zonnepanelen. Zodat ook jij snel geniet van slimme en duurzame energie. Er is immers genoeg zon voor iedereen!

Hoe werkt het?

ZonneConfigurator & Afspraak Plannen

Na het invullen van de ZonneConfigurator laat je je gegevens achter. Je plant daarna direct gemakkelijk je adviesgesprek in!

Adviesgesprek

Het adviesgesprek vindt online op afstand plaats. Zo komt er niemand over de vloer. Slim, vrijblijvend en toegankelijk.

Installatie

In de meeste gevallen worden de zonnepanelen binnen één dag geïnstalleerd.

18.000+Klanten

8 jaarErvaring

Onze partners

700.000+Zonnepanelen geplaatst

Gelukkige klanten

Vraag een adviesgesprek aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice doet er alles aan om de zon bij je te laten schijnen.