Bedrijven en organisaties maken grote stappen met het behalen van hun duurzaamheidsambities. Dat is ook hard nodig. Het bedrijfsleven heeft de verantwoordelijkheid zijn CO2-uitstoot te beperken en om op een positieve manier bij te dragen aan de energietransitie. Uw klanten en stakeholders vragen erom.

Het is tijd om een extra stap te zetten. Voor uw bedrijf en voor uw medewerkers. Met de Groene WKR laat u uw medewerkers overstappen op zonne-energie. Door het fiscaal voordeel, besparen uw medewerkers tot 55% op stroomkosten.

Meer arbeidsvoorwaarden, duurzame onderneming.

Met ZonneSparen huren uw medewerkers zonnepanelen en betalen ze deze via de loonstrook. Door het fiscale voordeel van onder andere de Werkkostenregeling (WKR), betalen medewerkers tot 55% minder voor hun stroom. Jaarlijks kunt u tot 2.400 euro aan fiscaal voordeel bieden aan uw medewerkers. De Groene WKR is dé secundaire arbeidsvoorwaarde voor de duurzame ondernemer en medewerker.

Gratis en volledig verzorgd

Verduurzaming verdient de aandacht. Wilt u het goed doen, dan kost dit tijd. Als ondernemer wilt u ondernemen. Daarom nemen we het hele proces uit handen. Wat we doen?

  • Advies op maat per medewerker
  • Administratieve verwerking van de huur op de loonstrook
  • Volledige installatie, garantie en 10 jaar service
  • Rapportage en weergave van de collectieve Co2 en energiebesparing

Het beste? U betaalt er als ondernemer niets voor. Het volledige proces is door enie.nl geautomatiseerd en verbonden met de 24 grootste salarisverwerkers van Nederland.

Dus geen administratieve zorgen en alles geregeld.

Voordeel voor uw medewerkers

In Nederland zijn ruim 700.00 huishoudens al overgestapt op zonne-energie. Wij willen zonne-energie voor nog meer Nederlanders beschikbaar maken. Met de Groene WKR profiteren je werknemers van:

  • Verduurzamen van de woning door zonnepanelen en een laadpaal.
  • Tot wel 55% extra fiscaal voordeel, hierdoor hele lage energiekosten.
  • Alles geregeld van advies tot installatie en van verzekering tot betaling via de loonstrook.

Zonnepanelen en laadpaal

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Door elektrisch te laden met zelf opgewekte zonnestroom, rijden uw medewerkers duurzaam en voordelig naar hun werkplek. Dit betekent voor ondernemers een directe besparing op brandstofkosten. Win-win.

We plaatsen een laadpaal samen met de gehele zonnestroominstallatie. Zo stemmen we het aantal zonnepanelen, de omvormer en de laadpaal optimaal op elkaar af.

De eerste stap naar écht duurzaam ondernemen.

Bent u benieuwd hoe dit werkt en hoe we u en uw medewerkers kunnen helpen om te verduurzamen? We leggen het graag vrijblijvend uit.