All-Electric Living - kiezen voor de toekomst

Met een nieuwe woning van Duurzaam Wonen.nl in de Klamp ben je volledig voorbereid op de duurzame ontwikkelingen van de toekomst. Door het bouwen van een all-electric woning maak je de overstap naar een nieuwe manier van wonen. De woningen in het project ‘Fûgelfrij’ zijn standaard voorzien van 15 zonnepanelen die door ons, enie.nl, worden geïnstalleerd. Je kunt hierbij kiezen voor een huur- of een koopconstructie.

3D-impressies

Op deze pagina vind je informatie op basis waarvan je de keuze kunt maken die het beste bij jou past. Daarnaast vind je hier informatie over de voortgang van het project Fûgelfrij in de Klamp, het aanbod van de zonnepanelen en een formulier waar je jouw keuze voor huur of koop van de zonnepanelen kunt aangeven.

Dit aanbod wordt je gedaan door:

logo enie.nl

enie.nl

Logo Duurzaam Wonen

Duurzaam Wonen

 

Huren? Of toch liever kopen?

Meest gekozen

ZonneHuren

Wij dromen van een wereld die draait op zonne-energie. Maar niet iedereen wil of kan duizenden euro’s investeren in zonnepanelen. Daarom kun je bij ons per maand betalen voor je zonnepanelen. Op deze manier maken we zonne-energie voor iedereen mogelijk en bespaar je direct op je stroomkosten zonder investering.

Wij doen al het werk

Huur je zonnepanelen, dan regelen wij gratis de installatie en verzorgen we vijftien jaar lang alle service en onderhoud. Gaat er iets kapot? Dan vervangen wij het. Valt de opbrengst tegen? Dan denken wij mee voor een oplossing. Je betaalt alleen voor de hoeveelheid opgewekte stroom.

Zonnepanelen huren bij ons is gemiddeld goedkoper dan de stroomprijs van de traditionele energieleveranciers. Maar daar blijft het niet bij. Na 15 jaar zijn de zonnepanelen volledig van jou en kun je nog zeker tien jaar van de stroomopbrengst genieten zonder ook maar iets te betalen.

Het huren van een zonne-energiesysteem met 15 zonnepanelen voor jouw woning in de Klamp kost per maand € 73,38 inclusief btw.

Hoogste rendement

ZonneKopen

Al een half miljoen huishoudens in Nederland maken gebruik van zonnepanelen. Met je investering in zonnepanelen bespaar je direct op je maandlasten. Waarbij het geld op je spaarrekening niks oplevert, kun je met zonnepanelen een uitzonderlijk hoog rendement behalen. Met 10 zonnepanelen bespaar je al snel 500 euro per jaar.

Voordelen zonnepanelen kopen

Het kopen van zonnepanelen heeft verschillende voordelen. Zo verklein je direct je CO2-voetafdruk. De uitstoot die je bespaart met een gemiddelde zonne-installatie staat gelijk aan de uitstoot die vrijkomt bij het rijden van ruim 628.000 kilometer in de auto.

Zonnepanelen dragen bij aan een beter energielabel van je woning. Sinds 1 januari 2015 is het energielabel voor iedereen verplicht die een huis wil kopen, verkopen of verhuren. Daarnaast zijn huizenkopers meer bereid te betalen voor een woning met zonnepanelen. Een goede investering dus.

Een volledig werkend zonne-energiesysteem met 15 zonnepanelen voor jouw woning in De Klamp kost € 5.570,94 exclusief btw.

Let op! Op dit moment kun je bij de Belastingdienst de btw over de aankoop terugkrijgen. Zo bespaar je tot 21% op de totale aanschafwaarde. Uiteraard regelen wij dit voor je.

Het zonne-energie-systeem

Wij staan bekend om onze strenge selectieprocedure op producten. Alleen toonaangevende kwaliteit en zekerheid is voor ons goed genoeg. Wij willen samen met jou met een gerust gevoel genieten van de zonne-energie die wordt opgewekt. Onze kwaliteit wordt onderbouwd door verschillende onafhankelijke instanties.

Op basis van de ontvangen informatie bieden wij een volledig werkende zonne-energie installatie aan bestaande uit:

  • 15 x 315Wp Jinko zonnepanelen (full black),
  • SolarEdge omvormers,
  • ClickFit montagemateriaal voor schuine daken,
  • AC en DC bekabeling,
  • Monitoring van je opbrengst,
  • BTW teruggave door enie.nl,
  • Volledige installatie.

Kortom een all-in installatie. Het zonnepaneel is hieronder te zien.

Jinko Cheetah Full Black 315 Wp

Jinko Cheetah Full Black 315 Wp

Jinko Full Black zonnepaneel | 315 Wp (Zwart)

 

Aantal Wp
315 Wp

Afmetingen van het zonnepaneel
1665 x 1002 x 35 mm

Gewicht van het zonnepaneel
19 kg

Modulerendement
18,88 %

Productgarantie
12 jaar

Vermogensgarantie
Eerste 12 jaar 90% en de 15 jaar daarna 80,2%

Pakket kiezen

Keuzeformulier de Klamp

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.