Een scherpe prijs door gezamenlijk over te stappen

Samen met Buurkracht Zwolle hebben we een scherp aanbod gemaakt om je de stap naar zonnepanelen nét een stukje makkelijker te maken. Je profiteert van een korting die kan oplopen tot € 300,-. Daarnaast regelen we alles voor je. We maken een persoonlijk voorstel, verzorgen de installatie en regelen de btw-teruggave. We kijken er naar uit om je van het beste advies te voorzien. Lees hier meer over onze advieswijze.

Het productaanbod is met zorg samengesteld zodat je gebruik maakt van betrouwbare garanties en dus met een gerust hart kunt genieten van je zonnepanelen installatie. Lees hier meer over de geselecteerde producten. De presentatie van de avond kun je hier terugvinden.

Hoe werkt het?

Stap 1 | Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Dit gesprek vindt op afstand plaats. Zo weet je snel of je woning geschikt is voor zonnepanelen.

Stap 2 | Persoonlijk voorstel

Met een simulatie programma kunnen we nauwkeurig bepalen hoeveel stroom de zonnepanelen zullen gaan opwekken en hoeveel je gaat besparen.

Stap 3 | Installatie

Samen plannen we een installatiedatum. Op het afgesproken moment komen gecertificeerde monteurs de zonnepanelen installeren. Nog op dezelfde dag wek je de eerste zonne-energie op.

De installatie

Zo doen we dat

Elke week mogen we een paar honderd mensen laten overstappen op zonne-energie. De installatie van de zonnepanelen is altijd een bijzonder moment. Daarom leggen we graag uit wat je kunt verwachten.