Een scherpe prijs door gezamenlijk over te stappen

Samen met Buurkracht Zuidhorn hebben we een scherp aanbod gemaakt om je de stap naar zonnepanelen nét een stukje makkelijker te maken. Je profiteert van een korting van € 300,- als er 10 deelnemers meedoen. Daarnaast regelen we alles voor je. We maken een persoonlijk voorstel, verzorgen de installatie en regelen de btw-teruggave. We kijken er naar uit om je van het beste advies te voorzien. Lees hier meer over onze advieswijze.

Het productaanbod is met zorg samengesteld zodat je gebruik maakt van betrouwbare garanties en dus met een gerust hart kunt genieten van je zonnepanelen installatie. Lees hier meer over de geselecteerde producten. De presentatie van de avond kun je hieronder terugvinden:
presentatie enie.nl

Let op: je kunt je tot 31 mei inschrijven!

Voortgang

Inschrijvingen

110

Deelnemers

40

Installaties

22

Ervaring deelnemer

Roel en Sophia Metting

De eerste deelnemers aan het collectief Buurkracht Zuidhorn kunnen al genieten van hun zelf opgewekte zonne-energie. Onder andere Roel en Sophia Metting. In de ochtend van 23 april vond het online adviesgesprek plaats om te kijken hoe de zonne-installatie eruit zou komen te zien. Nog geen twee weken later liggen de zonnepanelen al bij het echtpaar op het dak.

Lees hoe zij het proces hebben ervaren.

Het advies

Zo komen we tot een persoonlijk voorstel

Tijdens het adviesgesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Dit gesprek vindt op afstand plaats. Zo weet je snel of je woning geschikt is voor zonnepanelen.

Met een simulatie programma kunnen we nauwkeurig bepalen hoeveel stroom de zonnepanelen zullen gaan opwekken en hoeveel je gaat besparen.

De installatie

Zo doen we dat

Elke week mogen we een paar honderd mensen laten overstappen op zonne-energie. De installatie van de zonnepanelen is altijd een bijzonder moment. Daarom leggen we graag uit wat je kunt verwachten.

Schrijf je in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Let op: je kunt je tot 31 mei inschrijven!