Zo voorzien we jou van het beste advies

Elk jaar voorzien we duizenden huizenbezitters van advies over zonne-energie. Onze adviseurs rijden niet met een auto door het land, maar geven advies op afstand. Met onze software berekenen we precies wat de beste oplossing is voor je situatie. Op deze manier is ons advies zo toegankelijk, nauwkeurig en duurzaam mogelijk.

Advies over zonnepanelen

Volledig op maat

Zonnepanelen schaf je aan voor de komende dertig jaar. Geen beslissing dus die over een nacht ijs gaat. Omdat zonnepanelen een grote investering zijn, wil je het beste advies.

We nemen de tijd om samen met je naar jouw situatie te kijken. Dat kan tegenwoordig op afstand veel nauwkeuriger dan wanneer we op locatie bij je langskomen. En dat is ook nog eens een stuk duurzamer en toegankelijker.

Via je computer kijk je mee op het beeldscherm van onze adviseur. Je bespreekt dan telefonisch hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, welke omvormer het beste past en waar de bekabeling langsloopt.

Zo werkt het

Kort adviesgesprek

Plan nog een kort adviesgesprek om het voorstel door te nemen, het legplan te bepalen, eventuele vragen te beantwoorden en het voorstel naar wens aan te passen.

Definitieve offerte

Zo heb je binnen een mum van tijd je voorstel, volledig op maat. Akkoord? Super. Dan liggen de zonnepanelen al binnen enkele weken op je dak.

Nazorg en service

Geniet met een gerust hart van je eigen zonne-energie. Een probleem met je installatie? Geen wolkje aan de lucht. We gaan voor je aan het werk.

Jouw opbrengst en besparing

Zo berekend

Onze adviseurs berekenen met speciale software en luchtfoto’s precies wat je nodig hebt om het maximale uit je dak te halen. Daarbij houden we rekening met deze factoren:

  • De richting van je dak ten opzichte van het zuiden
  • De hellingshoek van je dak
  • Hoeveel zon in een jaar op je dak schijnt
  • Eventuele schaduwobjecten

We sturen je na het adviesgesprek een offerte toe met daarin alles wat je wilt weten, zoals de producten, de opbrengst en terugverdientijd. Zo kun je alles nog eens rustig doorlezen voordat je een besluit neemt.

De installatie

Het echte werk

Helemaal klaar voor je eigen, goede energie? Na het tekenen plannen we direct een installatiedag. De installateurs staan dan al binnen 4 weken op je stoep!

Binnen één werkdag monteren ze de zonnepanelen op je dak, trekken ze de bekabeling, hangen ze de omvormer op en zorgen ze dat alles in de meterkast klopt. Ze gaan niet weg zonder alles netjes opgeruimd te hebben.

Vanaf de installatiedag kun je via de monitoring-app zien hoeveel stroom je opwekt. Elke volgende maand zie je dat je veel minder voor je stroom betaalt. Het grote genieten is begonnen.

Meer weten over zonnepanelen?

We hebben antwoord op al je vragen.