Goed dat je er bent. We helpen je graag met de overstap naar voordelige zonne-energie. Wij vinden dat zonne-energie voor iedereen in Nederland beschikbaar moet zijn. Ook voor iedereen die niet wil investeren in zonnepanelen.

Bespaar en verduurzaam door zonnepanelen te huren of te kopen. Scroll door en kijk wat het inhoudt of vraag direct een gratis voorstel op maat aan.

Zo werkt het

Aanvragen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in. Onze adviseurs nemen binnen drie werkdagen contact met je op.

Adviesgesprek

We kijken samen met je op afstand naar je dak. Op basis van jouw situatie, geven we je een advies op maat.

Installatie

Tevreden over het advies? Dan plannen we de installatie in. De zonnepanelen liggen dan binnen enkele weken op je dak.

Vraag je gratis voorstel op maat aan

Vul hier je gegevens in. Onze adviseur neemt contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meest gekozen

Zonnepanelen huren

Je woning verduurzamen en direct besparen. Het kan door zonnepanelen te huren.

De prijzen van de traditionele energiemaatschappijen stijgen, bij enie.nl ligt je maandbedrag vast. Je betaalt direct minder dan je huidige stroomprijs. Oftewel: direct besparen, zonder investering. Wij verzorgen de installatie, het onderhoud en alle service. Zo geniet jij met een gerust hart van je zonne-energie.

Maar daar blijft het niet bij. Na 10 jaar zijn de zonnepanelen van jou en kun je nog vijftien jaar gratis van je stroomopbrengst genieten. Zo maken we zonne-energie voor iedereen mogelijk.

Hoogste rendement

Zonnepanelen kopen

Met je investering in zonnepanelen bespaar je direct op je maandlasten. De prijzen van het elektriciteit stijgen, terwijl jij niets meer voor je stroom betaalt. Met 10 zonnepanelen bespaar je snel 600 euro per jaar. Hiernaast krijg je ook nog eens de btw terug op je investering.

De duurzaamste energie is de energie die je zelf opwekt. Zonder tussenkomst van energieleveranciers en écht van de bron. Zo verlaag je je CO2-uitstoot aanzienlijk. Met zonnepanelen verbeter je het energielabel van je woning en verhoog je daarmee direct je woningwaarde!

Tevreden klanten

Ruim 14.000 huishoudens hebben al met ons de stap gemaakt.

 

Direct meer weten?

Onze adviseurs zitten voor je klaar.
Bel ons op 085-401 7000